Szórakozás

Kim Basinger kiskutyát lát terhes lánya ultrahangfotóján, noha Ireland Baldwin kislányt vár

Gregg DeGuire / WireImage / Getty Images és Steve Granitz / WireImage / Getty Images
Gregg DeGuire / WireImage / Getty Images és Steve Granitz / WireImage / Getty Images
Nem ez az első eset, hogy egy magzatot összetéveszt egy kutyával.

Ireland Baldwin 2022 utolsó napján jelentette be az Instagramon, hogy zenész párjával első gyereküket várják. A modell édesanyja, Kim Basinger is posztolt a jó hírrel kapcsolatban: egy 27 évvel ezelőtti ultrahangképet osztott meg, bejegyzéséből pedig kiderül, hogy születendő unokája kislány.

Tudom, hogy nehéz elolvasni, de 1995 áprilisában ezt jegyzeteltem Ireland baba egyik első ultrahangfotójára: »négy fehér tappancs és egy farkinca. Ahogy Dr. Liunak, a nőgyógyászomnak is mondtam, ez egy kiskutya!« Múlt hétvégén, 27 évvel később, megnéztem Ireland Baldwin legújabb ultrahangképét, és megesküdtem volna, hogy beagle-t látok! Anyja lánya… És egy újabb kislány érkezik közénk. Nagyon várom, hogy júniusban találkozzunk a kis Snoopyval…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Basinger (@kim.basinger) által megosztott bejegyzés


Ireland Baldwin másik szülője egyébként Alec Baldwin, a modell és apja viharos kapcsolatáról a napokban jelent meg egy hosszabb írás a 24.hu-n:

Kapcsolódó
„Nem érdekel, hogy 11 vagy 12 éves vagy, nincs annyi eszed, mint egy emberi lénynek”
Ezt Alec Baldwin mondta még 2007-ben az akkor 11 éves lányának, miután felhúzta magát, mert nem tudta őt elérni telefonon. A színész és Ireland Baldwin kapcsolata azóta is viharos, a modell nem csak az apja családnevétől szeretne megszabadulni, de hátrahagyná azokat az éveket is, amikor a világon mindenkinek megpróbált megfelelni, csak saját magának nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik