Szórakozás

2023-as ajándékötlet: feleségének születésnapja lesz, Alec Baldwin azt kérte követőitől, kövessék be a nőt Instagramon

Dimitrios Kambouris / Getty Images
Dimitrios Kambouris / Getty Images
992 ezer követőnél jár Hilaria Baldwin.

Hogy a közösségi média milyen komoly szinten határozza meg a celebek életét, arra itt egy újabb példa: Alec Baldwin felesége, Hilaria Baldwin január 6-án ünnepli harminckilencedik születésnapját, ebből az alkalomból férje posztolt egy videót az Instagramra. Baldwin ebben arról beszél, szeretné meglepni nejét egy kis ajándékkal, így arra kérne mindenkit, kövessék be jógaoktató feleségét, hogy elérhesse az egymillió követőt.

Szeretnék egy kis szívességet kérni: a feleségem csak centiméterekkel marad el az egymillió követőtől az Instagramon. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy születésnapi ajándéknak, vagy akár csak gesztusnak a feleségem felé… bekövetnétek őt Instán?

Majd a színész azt kezdte fejtegetni, szereti a feleségét, megőrül érte, „bla bla bla”, így azt szeretné, ha minél többen követnék a nőt Instagramon, hogy boldog születésnapot kívánhassanak neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) által megosztott bejegyzés

Egyébként Alec Baldwinékról nemrég írtunk cikket, pontosabban a színész lányáról, Irealand Baldwinról, az apa-lánya páros közt meglehetősen feszült a kapcsolat évek óta:

Kapcsolódó
„Nem érdekel, hogy 11 vagy 12 éves vagy, nincs annyi eszed, mint egy emberi lénynek”
Ezt Alec Baldwin mondta még 2007-ben az akkor 11 éves lányának, miután felhúzta magát, mert nem tudta őt elérni telefonon. A színész és Ireland Baldwin kapcsolata azóta is viharos, a modell nem csak az apja családnevétől szeretne megszabadulni, de hátrahagyná azokat az éveket is, amikor a világon mindenkinek megpróbált megfelelni, csak saját magának nem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik