Szórakozás

Gáspár Zsoltiék cigányul is elküldik levelüket a pápának, amiben kérvényezik templomi esküvőjüket

TV2
TV2
Több celebnek is fontos feladatot szánnak a világraszóló lakodalomban.

Ahogy arról a 24.hu-n is beszámoltunk, újra megnősül Gáspár Zsolti, ismét előző feleségével esküdnek meg. Lányuk születése után, húsz éve váltak el, de alig egy esztendő múlva újra összejöttek, és megszülettek ikergyerekeik. A műsorvezető a csütörtöki Mokkában azt mondta, tanul Gáspár Győző példájából, aki már tizenegyszer elvette Gáspár Beát.

Pár részletet is megosztott esküvői terveikről, például, hogy másodszor is szeretnének templomban megesküdni, ez azonban az egyház szabályai miatt nem megy olyan könnyen.

Külön engedélyt kérünk a pápától, a Vatikánba írunk levelet. Elküldjük neki magyarul, angolul meg cigányul, hogy azért ő is odafigyeljen ránk.

Többszáz vendéget várnak a háromnapos tanyasi lakodalomra május végén. Tizenkét koszorúslány lesz, erre a szerepre többek között Horváth Évát, Demcsák Zsuzsát és Köllő Babettet szeretnék felkérni. Az est felében Győzike, a másikban Till Attila konferál majd a tervek szerint, de a fellépők listája is impozáns: Kökény Attila, Nótár Mary és Pataky Attila is szórakoztatja majd a vendégsereget. Az esemény a szertartáson és a bulin kívül nyilvános lesz, bárki odamehet a helyszínre, aki szeretne csatlakozni a mulatozáshoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik