Szórakozás

Újra megnősül Gáspár Zsolti: A vendégek szalmabálán fognak aludni, apám több ezer liter pálinkát ad

tv2
tv2
450 fős vendégsereggel számolnak.

Megnősül Gáspár Zsolti, írja a HOT! Magazin alapján a Blikk. A celeb és párja több mint húsz éve együtt vannak, voltak már házasok, de elváltak. Gáspár azt mondja, újra összehozta őket az élet, akartak már esküvőt korábban, de a covid közbeszólt.

Májusra tűztük ki az esküvőt, és a tanyán szeretnénk megtartani. Sátrak lesznek felállítva, a vendégek pedig szalmabálákon fognak aludni, hogy átérezzék, milyen egy igazi vidéki lagzi. A rokonsággal együtt 450-en leszünk, ezen felül még 200 fővel számolunk, hogy bárki eljöhessen nézelődni, aki szeretne. Persze, őket is megkínáljuk majd süteménnyel, fasírttal. Édesapám több ezer liter pálinkát ad.

Párjáról így nyilatkozott:

Egyébként nincs köztünk sok konfliktus, ugyanis az a mottóm, hogy mindig engedni kell a feleségnek, legyen úgy, ahogy szeretné. Mindig mindent megbeszélünk egymással, és az ő döntése alapján megyünk tovább, ez nálunk így működik. A boldogságunk titka a kis feleségemmel, hogy nagyon szeretjük egymást, és már szavak nélkül is kitaláljuk a másik gondolatait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik