Szórakozás

Dave Bautista: Soha nem akartam a következő Szikla lenni, nem érdekel a hírnév

Gareth Cattermole / Getty Images
Gareth Cattermole / Getty Images
Ő is pankrátorként csöppent bele a színészkedésbe.

A GQ magazinnak adott interjút Dave Baustista, akit jelenleg a Netflixen nézhetünk egy új filmben, ő ugyanis a Tőrbe ejtve – Az üveghagyma egyik főszereplője. Bautista korábban pankrátor volt, úgy vált belőle színész, de többször nyilatkozott már arról, nem akar Dwayne Johnson-féle karriert.

Soha nem akartam a következő Szikla lenni. Csak jó színész. Megbecsült színész.

Bautista úgy fogalmaz, nagyon hálás a Marvelnek, hogy A galaxis őrzői-filmekben eljátszhatta Drax karakterét, de örül, hogy a harmadik felvonás után nem kell már a trilógiává váló filmsorozatban szerepelnie.

Hálás vagyok Drax figurájáért. Szeretem, de örülök, hogy vége. Nem volt mindig kellemes ezt a szerepet felvenni. Már a sminkelés kiakasztott. Nem örülnék, ha Drax karaktere lenne a szellemi örökségem. Ez kicsit butácskább szerep, én ennél drámaibb dolgokat akarok csinálni. Nem érdekel a reflektorfény, a hírnév, én csak jobb színésszé akarok válni. Szeretnék tiszteletet kivívni a szakmán belülről.

Egy korábbi cikkünkben Bautista karrierjéről is írtunk:

Kapcsolódó
Elárasztják a mozikat a pankrátorok
Megnéztük, hogyan lett filmsztár a kilencvenes és kétezres évek legjobb amerikai pankrátoraiból. Volt, aki a világ legnépszerűbb színészévé vált, mások eltűntek a süllyesztőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik