Szórakozás

Gáspár Győző: Magyarországon az az érték, hogy a biztonságunkat a miniszterelnök úr a mai napig előre teszi

Marjai János
Marjai János
Kiderült többek között az is, hogy imádja Hollik Istvánt.

Gáspár Győző interjút adott a Telexnek feleségével, Gáspár Beával együtt. A téma a Fideszbe való hivatalos belépése volt, a showman rögtön leszögezte, semmifajta haszna nem származott szerinte abból, hogy a párt kötelékébe került.

Ebben nincs semmiféle haszon, meg semmiféle olyan dolog, amitől előbbre tudnék menni. Sokan megvádoltak azzal, hogy majd több munkát kapok azért, mert én fideszes vagyok, vagy több helyre jutok be. Szerintem ez nem igaz. Az első nagy megmozdulásom az volt, hogy a békéért kiálltam a Békemeneten. Akkor tört ki a háború, és számomra a béke és Magyarország nagyon fontos.

Gáspár kitért arra is, kik számára kifejezetten szimpatikus Fidesz-tagok:

Hollik Istvánt imádom, Szijjártó Pétert szeretem, Kocsis Máté pedig engem szeret annyira, hogy elájultam

Nagyon-nagyon szeretem a Szijjártó Péter miniszter urat, Kocsis Mátéval pedig három hete találkoztunk először, de nagyon-nagyon örültem, mert annyira szeret engem, hogy elájultam – nem gondoltam volna. Hollik István is, mert őt meg kimondottan imádom.

A showman úgy fogalmaz, a választások előtt öt kemény hetet dolgoztak a vejével, mert városról városra, faluról falura jártak, hogy a Fidesznek szavazatokat gyűjthessenek: „Azt az öt hetet csodálatos öt hétnek tartom, és baromira örülök annak, hogy amikor a miniszterelnök úr kimondta, győztünk, ott állhattam a közelében. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ő a miniszterelnökünk”.

Gáspár Győző azt érzi, sokan azzal is támadják, magyarázza el barátainak, mi miatt drága a benzin – szerinte erről nem Orbán Viktor tehet.

Nem Orbán Viktor dönti el az árakat. Hanem maga a kialakult helyzet. Én azt gondolom, hogy az az érték, hogy Magyarországon nyugalomban tudunk élni, és el tudunk menni wellnesshotelbe, és tudunk Magyarországon vásárolni, és nincs háború, és nincs az, hogy az emberek egymást lövik. Én azt gondolom, hogy az az érték Magyarországon, hogy a biztonságunkat a miniszterelnök úr a mai napig előre teszi. Lehet bármit mondani, meg lehet a Fideszt lefikázni, de, gyerekek, nyugalomban tudunk élni, a gyerekeink tudnak iskolába járni, én örülök, hogy Magyarországon élek, pedig nagyon sokat utazok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik