Szórakozás

Szilveszterkor nem lesz lottósorsolás

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Kivételesen vasárnap húzzák a számokat.

A Szerencsejáték Zrt. közleményben tudatta, hogy az ünnepi időszakban rendhagyó időpontban történik a Luxor, a Joker és az Ötöslottó sorsolása, így 2023. január 1-jén, vasárnap lesz látható a Dunán a SzerencseSzombat.

December 31-én a Szerencsejáték Zrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyei legkésőbb 14:00 órakor bezártak, de az elektronikus fogadási rendszer folyamatosan üzemel.  ezen időszakban is.

A változás miatt a Luxor esetében 2023. január 1-jén 13:30-ig, az Ötöslottó és a Joker esetében 2023. január 1-jén 17:30-ig lesz lehetőség játszani. A 48. héten vásárolt öthetes játékok érvényességi ideje az átvételi igazoláson szereplő 2022. december 31. helyett a változásoknak megfelelően 2023. január 1. lesz. A lottósorsolás és showműsor időpontja az új évben a későbbiekben változatlan lesz, minden szombaton 18:45-től jelentkezik majd.

A nemzeti lottótársaság új sorsjeggyel zárja az évet. Mint írták, a december 30-án megjelent Sok szerencsét! nevű sorsjeggyel akár 50 millió forinttal gazdagabban indulhat az új év. A Sok szerencsét! kaparós tematikáját a szilveszteri partik hangulata mellett az „Új év, új esély!” – mottó ihlette. A nemzeti lottótársaság felmérése szerint az újév közeledtével az emberek jobban bíznak a szerencsében, és ilyenkor nyitottabbá válnak a szerencsejátékokra is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik