Ezek a magyar celebek jöttek össze, illetve házasodtak idén

Vagy derült ki, hogy együtt vannak.

Az évet ByeAlex indította: újévi köszöntő posztjában mesélt először követőinek új szerelméről, Benjamináról. Az énekes és a modell azóta is egy párt alkotnak.

Még meg sem emésztettük Kulcsár Edina és Csuti szakítását, amikor januárban már arról szóltak a hírek, hogy Edina szerelmes a rapper G.w.M-be. Állították, hogy nem a harmadik fél miatt ért véget a házasságuk, de eléggé egybelógtak az események. Kulcsár Edina és rapper párja azóta már első közös gyereküket várják, és az esküvőre készülnek.

TV2 – Kulcsár Edina és G.w.M a TV2 Párharc! című műsorában.

Szintén sokan fogadták megdöbbenéssel a Horváth Gréta és Meggyes Dávid válásáról szóló hírt. Dávid elárulta, hogy van valakije, ezért ért véget a kapcsolatuk. Ez a valaki pedig a Dancing with the Stars táncosa, Stana Alexandra, aki megismerkedésükkor már válófélben volt.

A 2022-es év hozott még váratlan kapcsolatokat: Sáfrány Emese áprilisban jelentette be, hogy különváltak az útjaik gyermeke édesapjával, a nyáron pedig már arról lehetett olvasni, hogy a TNT zenekar dobosával, Intivel alkotnak egy párt.

Szintén a nyár híre volt, hogy Marics Peti és Tóth Andi összejöttek. Sokáig titkolóztak, az első közös, kapcsolatra utaló képeik az Instagramon jelentek meg, ahol szájrapuszis sztorikat posztoltak. Nyáron Schobert Lara is megmutatta modell szerelmét. Két év után tavaly szakított előző párjával, ami nagyon megviselte Larát.

Ennél frissebb hír L.L. Junior és Dárdai Blanka szerelme. A viszonylag nagy korkülönbség miatt sokan meglepődtek ezen a pároson, de őket ez egyáltalán nem érdekli. Szabó Ádám is megmutatta legújabb barátnőjét, Jennifert, akiről azóta kiderült, hogy az Éjjel-Nappal Budapest egykori Marcijának, azaz Kolozsváry Zsoltnak volt a felesége.

Az év elején bejelentett válását követően a Farm VIP forgatásán jött össze Csuti Szorcsik Vikivel, de azóta már nem alkotnak egy párt. Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika viszont bár tizenegy év után úgy döntött, hogy szakítanak, nem sokkal később ráeszméltek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni.

Esküvők

Örök hűséget fogadott egymásnak Metzker Viktória és párja, a BSW zenekar tagja, Gaben. A DJ egy csodálatos hosszú ujjú ruhában, a tetoválásait takarva mondta ki az igent.

Iszak Eszter és Gyurta Dani is úgy döntött, hogy egymással szeretnék leélni az életüket. Az esküvőt titokban tartották meg. Szintén titokban házasodott össze Hosszú Katinka Gelencsér Mátéval. Még a meghívóban is arra kérték a vendégeket, hogy ne posztoljnak.

Tizenkét együtt töltött év után megtartotta áhított nagy lagziját Dobó Ági és Kis Csaba. Érdekesség, hogy mindketten felvették egymás vezetéknevét. Dér Heni és párja, Bakos Gergő tavaly már titokban összeházasodott, de az idén templomi esküvőt is tartottak.

Rubint Réka a következő húsz évre is igent mondott Schobert Norbinak. Ez volt az ötödik „esküvőjük”. A család még egy házasságnak örülhetett: Réka unokahúga, Rubint Rella is férjhez ment labdarúgó párjához, Novothny Somához.

Marsi Anikó is férjhez ment; Gyarmati Gáborral a Balatonnál keltek egybe.