Szórakozás

Marsi Anikó az esküvőjéről: Próbáltuk követni ezt a fapados dizájnt

TV2
TV2
A szoknyája függönyanyagból, a gyűrűk pedig rézkábelekből készültek.

Marsi Anikó ma a Mokkában mesélt szeptemberi esküvőjéről, amiről nemrég adtak hírt a férjével. A nagy napon való részvételt nem tették kötelezővé a családtagjaik számára, a műsorvezető idősebbik fia például iskolai teendők miatt nem vett részt a ceremónián.

Marsi abban a szoknyában érkezett a stúdióba, amit az esküvőjén is viselt, és mint mondta, függönyanyagból készült, a gyűrűk pedig rézkábelből.

Kapcsolódó
Marsi Anikó az esküvőjéről: A családunknak nem tettük kötelezővé a részvételt
A nagyobbik fia iskolai teendők miatt maradt távol a műsorvezető második esküvőjéről.

Próbáltuk követni ezt a fapados dizájnt, amit én nagyon szeretek. Egyszerű legyen, kényelmes, és mégis egy picit szexi, egy picit szép

– magyarázta.

A műsorvezető kezdetben kevéssé lelkesedett egy második házasság gondolatától, de mivel nagyon szereti a párját, idővel úgy döntött, ő is szeretne belevágni. Ami pedig a fiai és a Gyarmati Gábor kapcsolatát illeti, Marsi elmondta, hogy a gyerekei áldása nélkül eszébe sem jutott volna újra férjhez menni.

Ha Gábor nem jönne ki jól az én fiaimmal, akkor az utcába nem jöhetne be. Nem csak azért, mert hatalmas 13 és 16 évesek, akiknek az anyukájuk a mindenük, hanem azért, mert azt gondolnám, hogy akkor mi értelme van? Ezt Gábor nagyon intelligensen az első előtti másodperctől kezdve tudomásul vette

– mondta a műsorvezető, hozzátéve: mindig a gyerekei lesznek neki az elsők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik