Szórakozás

Dobó Ági és férje kölcsönösen felvették egymás vezetéknevét

RTL Klub
RTL Klub
Ahogyan korábban a Puskás-Dallos házaspár is.

Kis-Dobó Ági és kedvese, Kis-Dobó Csaba 12 év együtt járás után idén júliusban esküdtek meg, hónapokkal azután, hogy tavaly novemberben egy szűk körű polgári ceremónián hivatalosan is összekötötték az életüket. A pandémia miatt kétszer is el kellett halasztaniuk a lagzit, de végül minden tökéletesen sikerült, a buli két napon át tartott.

Kapcsolódó

A modell a Best magazinnak mesélt az esküvő részleteiről, többek között azt is elárulta, hogy a fiai vezették el az oltárig.

A novemberi polgári esküvőnkön a keresztapukám kísért, aki csodálatos apakép számomra, de szerettük volna, ha most Beninek és Natannak is jut valami fontos szerep ebben az egészben. Ezért arra gondoltunk Csabival, hogy nincs is szebb gesztus annál, mint hogy ők adják át anyát apának, és ilyesformán váljunk még inkább egy családdá. Ez volt az esküvőnk legmeghatóbb pillanata

– mondta.

A pár az interjú során arról is beszélt, miért vártak ilyen sokáig az eljegyzéssel. Mint mondják, a távlati terveikben mindig ott lebegett az esküvő, de a nagy nap váratott magára. Kiss Csaba az első fiuk születésénél megkérdezte kedvesét, hogy összeházasodjanak-e, de Dobó Ági erőltetettnek érezte ezt a megoldást. Azt szerette volna, ha a párja ettől függetlenül teszi fel neki a mindent eldöntő kérdést.

Szerinte az, hogy tíz évet várt a gyűrűre, csak még nagyobb jelentőséget adott kettejük fogadalmának, azt viszont nem titkolja, hogy sokszor volt csalódott a múltban, amikor egy-egy jeles alkalmon arra várt, hogy kedvese térdre ereszkedjen előtte, de nem tette.

Sokszor csalódtam. De a remény hal meg utoljára. Sosem adtam fel, hogy Csabi egyszer elvesz. Nekem fontos volt, hogy ne lógjak ki a sorból, és ugyanazon a néven fusson az egész család. És Csabi is felvette az én nevem, úgyhogy immáron Kis-Dobó mindenki

– magyarázta a modell, aki a férjével együtt egyetért abban, hogy kettejük kapcsolata örökre szól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik