Szórakozás

Billie Lourd megható posztban emlékezett meg hat éve elhunyt édesanyjáról, Carrie Fisherről

Kevin Winter / Getty Images
Kevin Winter / Getty Images
„Azt kívánom, bárcsak itt lenne anyukám, de nincs. Így nem tudok mást tenni, mint erősebben kapaszkodni a varázslatba, egy kicsit szorosabban ölelni a gyerekeimet.”

Carrie Fisher hat évvel ezelőtt, 2016. december 27-én hunyt el. A színésznőről a minap a lánya, Billie Lourd az Instagram-oldalán emlékezett meg.

Hat éve, hogy anyukám meghalt (egyszerre tűnik kettőnek, de 705-nek is). És ellentétben a legtöbb más évvel azóta, hogy meghalt, idén ez az elmúlt két hetem volt életem legboldogabbika. Életet adni a lányomnak, majd nézni, ahogy a fiam találkozik vele, a két legvarázslatosabb pillanat volt, amit valaha megéltem

– kezdte posztját az American Horror Story színésznője.

Anyukám nincs itt, hogy találkozzon velük, hogy megtapasztalja a varázslatot. Néha a varázslatos pillanatok a legnehezebbek. Így van ez a gyásszal is. Azt kívánom, bárcsak itt lenne anyukám, de nincs. Így nem tudok mást tenni, mint erősebben kapaszkodni a varázslatba, egy kicsit szorosabban ölelni a gyerekeimet. Elmondani nekik róla egy történetet. Megosztani velük a kedvenc dolgait. Elmondani nekik, mennyire szerette volna őket. Mindenki számára, aki megtapasztalja a gyász valóságát az élet varázsa mellett: én tudom, mit érzel. Nem vagy egyedül. Egyiket se hagyd figyelmen kívül. Az élet lehet egyszerre varázslatos és szomorú.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Billie Lourd (@praisethelourd) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik