Szórakozás

Kim Kardashian könnyek között beszélt arról, milyen nehéz Kanye Westtel együtt nevelni a gyerekeiket

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Otthon nem kerülnek szóba a rapper viselt dolgai.

Kim Kardashian egy podcast-műsor hétfőn megjelent epizódjában arról beszélt, Kanye Westtel való válásuk óta nehézségekkel néz szembe a gyereknevelés területén, azt mondta, „kurva nehéz” a társszülőség exével. A párnak négy közös gyereke van: North 9, Saint 7, Chicago 4, Psalm pedig hároméves.

A reality-sztár állítása szerint óriási erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy megvédje gyerekeit apjuk ellentmondásos viselkedésétől, beleértve a rapper idei antiszemita megnyilvánulásait is.

Nekem csodálatos apám volt, akinek a legjobb emlékeket és legnagyobb élményeket köszönhetem. Csak ugyanezt szeretném megadni a gyerekeimnek is, amennyiben lehetséges. Ha fogalmuk sincs a dolgokról, amik elhangzanak, vagy történnek a világban, akkor miért adnám tovább nekik ezt az energiát? Ezek olyan súlyos felnőttkori problémák, amikre még nem állnak készen

– fogalmazott kissé elérzékenyülve Kardashian, aki felkészült már arra, hogy gyerekei idővel rá fognak kérdezni apjuk viselt dolgaira és nyilvános botrányaira, de addig is megfogadta, hogy neki egy rossz szava sem lesz Westről.

Egy nap a gyerekeim meg fogják hálálni, hogy csendben ültem, és nem bántottam az apjukat, amikor lehetőségem lett volna rá. Annyi őrült szarságot csinált. Megköszönik majd, és négyszemközt válaszolok majd mindenre, amit tudni akarnak. De már nem az én dolgom, hogy most foglalkozzak ezzel

– mondta, hozzátéve: egyre inkább nehezére esik, hogy ne reagáljon ex-férje botrányos kijelentéseire. A múltban többször védelmébe vette, és ez a jövőben is így lesz a gyerekei előtt, az ő érdekükben.

Otthon a gyerekeim nem tudnak semmiről, ami a külvilágban történik, de minden egy cérnaszálon múlik.

Kanye West idei dolgaival nemrég hosszú posztban foglalkoztunk:

Kapcsolódó
El tudja képzelni Kanye Westet az Egyesült Államok elnökeként?
Kanye West botrányt botrányra halmoz, és nem akar lassítani. Bejelentette, hogy elindul a 2024-es elnökválasztáson. Mennyire érdemes komolyan venni?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik