Szórakozás

ValóVilág: Sajtival videóüzenetben szakított a barátnője

A hír hallatán megfordult a fejében, hogy feladja a játékot.

A ValóVilág hétfői összefoglalójából kiderült, hogy VV Sajtinak videóüzenetet küldött a párja, amiben elmondta, betelt nála a pohár, ezért véget vet kapcsolatuknak.

Tényleg úgy gondoltam, hogy kitartok melletted a végsőkig, és végig tudjuk csinálni, kibírja a kapcsolatunk, de ahogy te viselkedsz, azzal én nem tudok, és nem is szeretnék azonosulni. Úgy gondolom, hogy nagyon durván átléped a határokat

– fogalmazott a barátnő, aki kifogásolta Sajti Lisszával, Renivel és Anitával való szoros kapcsolatát.

Nálam nem fér bele, hogy te kivel, hogy tornáznál az ágyban, valakivel gyengéden, valakivel nagyon durván… A táncok, a flörtök… Nagyon durván túltolod, kábé kéreted magad, bele sem gondolva abba, hogy én ezt kint hogy élem meg, hogy nézem végig, és min megyek keresztül. Nem tudom, neked hogy esne, ha én reggel más mellett kelnék fel, és összebújnék vele. Nem fogom ezt tovább csinálni, sem nézni, úgyhogy én most szakítok veled, aztán mehet a játékod asszonymentesen. Most már szabad kezet adok, azt csinálsz tényleg, amit szeretnél.

Sajti párja azzal zárta üzenetét, hogy valamilyen szinten örül, hogy mindez kiderült, mert így rájött, hogy milyen emberrel akarta leélni a hátralévő életét. Mint mondta, nagyot csalódott, rengeteg fájdalom és düh van benne.

Most végleg úgy döntöttem, hogy ezt a játékot fel szeretném adni. Nekem sokkal többet jelent az, hogy a családommal legyek, és helyrehozzak dolgokat, mint hogy itt játsszak, és arra menjek ki, hogy már nincs családom

nyilatkozta Sajti a hallottak után, majd utóbb inkább úgy döntött, párbajon szeretne direkt kiesni.

Barnának és Bibinek elárulta, mi történt, a többieknek viszont azt mondta, hogy a nagypapája kórházba került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik