Szórakozás

Ezeket jósolja 2023-ra a koronavírust és 9/11-et is előre látó látó

Csoda, ha ki nem halunk.

A vak bolgár jósnőt, Baba Vangát többen a „balkáni Nostradamusként” tartják számon, nem is teljesen véletlenül, hívei – ha lehet ezt a szót használni – olyan jövendőmondásait látják beteljesülni, mint a csernobili atomkatasztrófát, Diana hercegnő halálát, a 2001. szeptember 11-i New York-i terrortámadást, vagy a koronavírus-járványt, Donald Trump „felemelkedését”.

A nő 86 éves korában, még 1996-ban elhunyt, de 5079-ig minden évre vannak próféciái, így 2023-ra is.

Nem lesz egy kellemes évünk, ha igaza lesz.

A Sky History írta meg, hogy Baba Vanga egy pusztító napvihart lát 2023-ban, ami súlyos következményekkel jár. Azt írja a lap, hogy itt napkitörésre, plazmakitörésre utalhatott a jósnő, utóbbi olyan gyors, mintha egy repülőgép a New York-Los Angeles távolságot (ez annyi körülbelül, mintha egy magyar szurkoló most térne haza a katari vb-ről) 18 másodperc alatt tenné meg, és komoly károkat okozhatna a távközlési és elektromos hálózatban. Akár évekig tartó áramkimaradáshoz vezethetne.

Baba Vanga egy másik jóslata, hogy megváltozik a Föld pályája, ami más égitestek gravitációja miatt alapvetően is megtörténik, de egy radikális változás apokaliptikus hatással bírna.

Egy harmadik előrejelzése szerint biofegyvereket fog tesztelni jövőre egy nagy ország. Részletekbe nem ment bele, de egyébként is elég homályosak a kinyilatkoztatásai (természetesen).

Meg persze nem is jön be mind. Egy korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy Vanga követői szerint a médium jóslatainak a 85 százaléka pontos, a próféciák kutatói szerint viszont csak a 68 százalékuk igaz. 2010 és 2014 között például egy atomháborúnak kellett volna lezajlania, Trumpnak pedig ma már siketnek és agydaganatosnak kéne lennie.

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban egyébként azt jövendölte:

Minden felolvad, mint a jég, csak egy dolog marad érintetlen: Vlagyimir dicsősége, Oroszország dicsősége. Túl sok áldozatot hozott, senki se tudja megállítani Oroszországot. Mindent el fog takarítani az útjából, ő lesz a világ ura

Ajánlott videó

Olvasói sztorik