Szórakozás

Szilágyi Liliána: Néha arra vágyom, bárcsak élhetném az átlag huszonévesek életét

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Felelősségének érzi, hogy beszéljen a vele történtekről.

Szilágyi Liliána szerepel az InStyle téli lapszámának címlapján. A magazinnak adott interjúban beszél mindazokról a hatásokról, amelyek azóta érték, hogy traumáját megosztotta a nagyközönséggel. Mint mondja, legnagyobb támasza a párja.

Zsombor megmutatta nekem, hogy mellette lehetek és tudok nő lenni, gyengéd lenni, tudok rá számítani. Elég karakán személyiség vagyok, nem érzem, hogy védelemre szorulnék, de egymás szeretetéből és az erős érzelmi kapcsolódásból fakadóan nagyon figyelünk egymás rezdüléseire. Sokat tanultam mellette arról, ki vagyok valójában mint nő és mint ember

– mondta el az úszónő.

A komoly felelősség, amit azért visel, mert nyilvánosan beszél tapasztalatairól, gyakran teher is számára. Erről így nyialtkozott:

Vannak napok, amikor annyira fáradt vagyok lelkileg, hogy néha vágyom rá, hogy bárcsak élhetném az átlag huszonévesek életét. De úgy érzem, felelősséggel tartozom, hogy ha megvan az erőm hozzá, beszéljek róla és vigyem végig ezt a folyamatot.

Szilágyi Liliána nagy árat fizetett őszintesége miatt emberi kapcsolataiban. Sok barátinak mondott kapcsolata szakadt meg, amivel számolt, és emiatt nem haragszik senkire. „Ami viszont nagyon pozitív meglepetés volt, hogy olyan emberek kerültek be az életembe, vagy álltak mellém teljes vállszélességgel, akikről nem is gondoltam volna. Kevesebb, de sokkal minőségibb baráti kapcsolatom lett” – tette hozzá.

Kapcsolódó
Szilágyi Liliána: Amint lezárul az ügyem, elkezdjük az esküvőt szervezni
Azt gondolja, hogy még nem tudja megfelelően értelmezni a házasság fogalmát, mert rossz példát látott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik