Szórakozás

Kelemen Anna a súlyáról: Még néggyel kezdődik, most jól érzem magam a bőrömben

Azt mondja, kizárólag izomból, csontból, bőrből és némi szilikonból áll a teste.

Kelemen Anna az elmúlt fél évben több mint tíz kilót fogyott, elmondása szerint a jelenlegi súlya egy átlagos 12-13 éves lányéval vetekszik – derült ki a Fókusz riportjából.

Még néggyel kezdődik. (…) Szeretek elmenni a falig. Az sok lenne, ha hármassal kezdődne. Nem is feltétlen a kiló, hanem látom, hogy most jól érzem magam a bőrömben. Most ez tetszik

– mondta el a súlyáról, azt viszont nem árulta el, milyen módszerrel fogyott le, csak hogy a „nem evés a kulcs”.

Volt egy olyan megfigyelésem, hogy az emberek, akár randira vagy bármi ilyesmire, mit csinálnak? Együnk. És akkor mit ismerkedés, meg hogy érezzük egymást, mikor ha eszünk, akkor egyébként is általában jól érezzük magunkat. Szerintem például éhezve ismerkedni, vagy éhesen tölteni együtt időt egy közös cél érdekében, az egy sokkal izgalmasabb, valósabb dolog

– fogalmazott.

Azt mondja, szinte kizárólag izomból, csontból, bőrből és némi szilikonból áll a teste jelenleg, és szerinte a férfiaknak igenis bejönnek a csontsovány lányok.

Azt gondolom, hogy a heteró férfiakat nem túl komplikált elcsábítani. Nekik ha van egy szép haj, arc, tekintet, mosoly, egy pár csöcs, hosszú lábak, valami ilyesmi, ők már jól vannak. Tehát ebbe túl nagy kihívás nincs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik