Szórakozás

Most került adásba Szorcsik Viki és Csuti ismerkedése a Farm VIP-ben, azóta már szétmentek

A műsort hónapokkal ezelőtt forgatták, akkor szökkent szárba a szerelmük.

Szorcsik Viki és Szabó András Csuti a Farm VIP hónapokkal ezelőtti forgatásán találkoztak, és annyira megkedvelték egymást, hogy összejöttek, de mint arra novemberben fény derült, azóta már szakítottak is. A TV2-n azonban csak most került adásba a két celeb ismerkedése, miután egy helyre költözött az összes versenyző. A műsor keddi részéből kiderült, hogy kölcsönösen szimpatizálnak egymással.

Kellő határozottsággal bír különböző témákban, könnyen tud ilyen is, meg olyan is lenni, de mióta összeköltöztünk, én a kontrasztosságot nem látom benne. Picit olyan, mintha lenyugodott volna, és már nem ingerelnék őt személyek, történések, hatások. Sok mindenben egyetértünk, sok mindenben passzol a habitusunk. Szimpatizálok vele, egy nagyon jó beszélgetőpartner

osztotta meg a kamerák előtt első benyomásait Csuti.

Amikor Szorcsik Viki rákérdezett nála, kit kedvel a legjobban, Csuti a színésznőt nevezte meg.

– Azt hittem, mást fogsz mondani, én nem magamra gondoltam. Akkor egy kicsit többször mutasd már ki, hogy mennyire kedvelsz!

– Mondjuk minden utasításodat végrehajtom például, a tűző napon. Húsz perce lapátolom a szart…

– De ez nem az én utasításom volt.

– Hát, kié?

– Figyelj, itt volt egy tömény szar. Hogyha ezt most valaki magától nem veszi észre, hogy ezt föl kell szedni… Én nem utasítottalak, hanem megkértem, hogy ezt fel kéne szedni

Csuti elmondta, hogy Szorcsikkal könnyű beszélgetnie, kedveli a társaságát, és a humorát is szereti, nagyon sokat nevet rajta. Szerinte nagyon passzolnak egymással.

Kapcsolódó
Szorcsik Viki Csutiról: Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk
A Farm VIP forgatásán ismerkedtek meg, de mostanra véget ért a kapcsolatuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik