Szórakozás

Farm VIP: Visváder Tamás napokig nem használhatja a kezét, ugyanott csípte meg egy méh, majd egy darázs is

„A két állatnak a mérge, az valahogy nem kompatibilis egymással.”

A Farm VIP mai adásának előzetese szerint Visváder Tamás csúnyán megsérült a forgatás alatt. Az üzletembert két napon belül egy méh és egy darázs is megcsípte ugyanazon az ujján, a mérgek pedig összekeveredhettek.

Felfelé kell tartanom napokon át, nem használhatom, nem mehet bele kosz. Két nappal ezelőtt megcsípett egy méh, majd tegnap megcsípett egy darázs ugyanazon az ujjamon. A két állatnak a mérge, az valahogy nem kompatibilis egymással. Tegnap este már dagadt volt, a többiek látták. De ma reggelre úgy ébredtem, hogy az egész kezem fel van dagadva

– magyarázta Palácsik Lilla férje, akit több kellemetlen incidens is ért ekkorra, hiszen a gerincével is voltak problémák a műsor korábbi szakaszában.

Amióta itt vagyok, folyamatosan harcolok belül, mert hogy én otthon hagytam a feleségem, aki mindjárt szül. Most ő vállal nagyobb felelősséget, én itt vagyok, mert ő tudja, hogy ez nekem fontos, viszont én nem tudom, hogy a Jóisten adja a pofonokat, vagy az élet, de kezdődött a gerincproblémám, abból kijöttem, most itt van ez, azért lelkileg megvisel.

Visváder hozzátette, úgy érzi, a csapata elkezdett összeérni, és éppen nyerő szériában vannak, ezért semmiképp sem szeretné hátráltatni őket. Csuti erre azt mondta, a sárgáknak nagy szüksége lenne az üzletemberre, de mindenben támogatják, és azt is maximálisan megértik, ha úgy érzi, a családja mellett kell lennie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik