Szórakozás

Polgár Árpád a Hal a tortános incidensről: Házigazdaként olyan mértékű sértésben volt részem, ami miatt visszavonultam

Ivándi Szabó Balázs / 24.hu / TV2
Ivándi Szabó Balázs / 24.hu / TV2
Hosszú közleményben írta le, miért nem szerepelt a műsor második felében, miután összetűzésbe került Gáspár Evelinnel.

A Hal a tortán szerda esti adásában Polgár Tünde látta vendégül a Zámbó Árpyból, Erdélyi Mónikából, L.L. Juniorból és Gáspár Evelinből álló vendégsereget, a főzésben pedig a férje, Polgár Árpád is segített neki. Az est további részében viszont egyáltalán nem tűnt fel az adásban a műgyűjtő, mint kiderült, Gáspár Evelinnel csúnyán összevesztek, amikor a vendégek megérkeztek hozzájuk a vacsorára.

Gáspár azt mondta, csúszással érkeztek meg a helyszínre, és még ott is várni kellett, ezért megkérdezte Polgár Tündét, mi ennek az oka. Erre állítása szerint Polgár Árpád felelt, mégpedig azt, hogy az édesanyja, Gáspár Bea miatt történt a csúszás, ugyanis elaludt. A médiaszemélyiség a nyilatkozatában főként a műgyűjtő hangsúlyát sérelmezte, és haza is akart menni, de végül maradt a forgatáson.

A történtekkel kapcsolatban idő közben Polgár Árpád is nyilatkozatot adott ki. A műgyűjtő az Instagram-oldalán írt arról, hogy úgy érzi, lejáratókampány indult meg ellene, és mint mondta, az adás körüli incidens miatt sem őt, sem pedig a feleségét nem kereste meg a sajtó egyetlen munkatársa sem, hiába állítják azt cikkekben, ezért helyreigazításokat kért. Elmondta továbbá, mi volt a távolmaradásának oka az est további részében.

A műsor második felében azért nem szerepeltem, mert házigazdaként olyan mértékű sértésben volt részem, ami miatt visszavonultam. Nem vagyok hozzászokva, hogy egy vendég a »Mi a faszért kellett kétszer megállnunk? Miért nem voltatok készen?« mondattal érkezik, köszönés helyett. A csúszás oka nem az volt, hogy Tünde nem készült el, hanem ennek technikai okai voltak

– magyarázta posztjában Polgár.

Mint írta, információik szerint technikai probléma állt fent, a műsorban látható boltban ugyanis előforgatás készült másnap reggelre, de a háziasszony, Gáspár Bea elkésett, mert állítólag elaludt.

Sajnálom, ha Gáspár Evelinnek sértő volt a hanghordozásom, de nem vagyok hozzászokva, és azt gondolom, hogy nem is kell elviselnem, ha a saját házamban tiszteletlenül beszélnek velem. Számomra az Ő káromkodása felém kimerítette a tiszteletlenség fogalmát. Részemről semmilyen degradáló kifejezés nem hangzott el feléje, amennyiben valamit félreértelmezett, azért elnézést kérek

– folytatta.

Polgár Árpád a továbbiakban kijelentette, hogy nem kíván bővebben nyilatkozni a történtekről, a kialakult helyzetet pedig méltatlannak tartja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arpad Polgar (@polgararpad) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik