Szórakozás

Elküldte iskolája a brit fiút, mert olyan haja volt, mint Ronaldónak

Getty Images
Getty Images
A 12 éves Alfie a brazil legenda 2002-es frizuráját másolta le, iskolájának ez már nem fért bele.

A 12 éves Alfie Ransom megkérte anyját, hogy borotválja le a fejét, de hagyjon meg egy szőrpamacsot, pont úgy, ahogy annak idején a brazil Ronaldo tette – írja a Metro.

A kétszeres világbajnok csatár ezt a frizurát viselte második trófeája elhódításakor a 2002-es világbajnokságon. A fiú a most zajló torna tiszteletére váltott volna frizurát.

Az anyukája végül belement, hogy lenyírja a haját, a képeket a Metro cikkében lehet megnzéni. Iskolája nem díjazta az ötletet, a Sirius West Academy-ből hazaküldték fiút, miután meglátták a frizuráját.

Manapság azt kommunikálják az iskolák, hogy mindenkit elfogadnak, és arra ösztönzik a gyerekeket, hogy legyenek egyediek és önmaguk. Ez most miben más?

– tette fel a kérdést a fiú édesanyja, aki elmondta, Alfie barátai rajongtak az új hajért, ami miatt megnőtt a fiú önbizalma.

Az iskola viszont jelezte, addig nem mehet vissza, amíg teljesen le nem borotválja a haját.

Nevetséges, mert ez egy cseppet sem befolyásolja a tanulását

– mondta az édesanyja.

Az „igazi” Ronaldo egyébként azért csináltatott ilyen hajat, hogy elvonja a figyelmet az eredménykényszr alatt játszó brazil válgoatottról. A támadó később bocsánatot kért a haja miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik