Szórakozás

Bevallotta a katolikus pap, hogy két dominával pornózott a temploma oltárán

St. Tammany Parish Sheriff’s Office
St. Tammany Parish Sheriff’s Office
Bűnösnek vallotta magát az a katolikus lelkész, aki 2020 őszén két prostituált és a saját főszereplésével forgatott pornófilmet a templomában.

Egy papot és két nőt tartóztatott le a rendőrség 2020. szeptember 30-án késő este, a Szent Péter és Pál templomban, a louisianai Pearl Riverben.

Mint korábban írtuk, A 37 éves Travis Clark atyát, a 41 éves Mindy Dixont és 23 éves Melissa Chenget közszeméremsértéssel és vandalizmussal vádolták meg, mert szado-mazo pornót forgattak a templom oltárán.

A triót egy járókelő buktatta le, aki a templomból kiszűrődő fura fényekre figyelt fel. Amikor belesett az ablakon, a pap félmeztelen volt, a nők dominának öltözve: magassarkú csizmát és fűzőt viseltek. A padlón szexjátékok hevertek. Az oltárt színpadi fények világították meg, és egy állványra rögzített kamera videóra vette a történéseket. A szemtanú maga is készített egy rövid videót a telefonjával, majd értesítette a rendőrséget.

Az ügy bírósági szakasza a napokban zárult le – írja a New York Post. A nőket júliusban két évre próbaidőre bocsátották, miután bűnösnek vallották magukat a bíróság előtt.

Clark a napokban szintén bűnösnek vallotta magát, őt három év felfüggesztett börtönbüntetésre és ezer dollár (kb. 392 ezer forint) pénzbüntetésre ítélték. Ezen felül 8 ezer dollárt (több mint 3 millió forintot) kell fizetnie az egyháznak, mert az eset során megsérült az oltár.

A férfit, akit 2013-ban szenteltek pappá, nem sokkal a lebukása után kitagadta az egyház.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik