Élet-Stílus

Két dominával szexelt a templomi oltáron egy katolikus pap Louisianában

Egy papot és két nőt tartóztatott le a rendőrség szeptember 30-án, késő este a louisianai Pearl Riverben. A férfi és a két pornószínésznő a Szent Péter és Pál templom oltárán szexeltek, amiről videót is készítettek.

Egy járókelőnek lett gyanús, hogy hétfőn este tizenegykor a templomból fura fények szűrődnek ki. Belesett egy ablakon, és meglátta a hármast. Azonnal hívta a rendőrséget – írja a NOLA című hírportál.

A pap félmeztelen volt, a nők dominának voltak öltözve: magassarkú csizmát és fűzőt viseltek. A padlón szexjátékok hevertek. Az oltárt színpadi fények világították meg, és egy állványra rögzített telefon videóra vette a történéseket.

A szemtanú szintén készített egy néhány perces videót, mielőtt hívta a rendőrséget. A rendőrök a helyszínen letartóztatták a 37 éves Travis Clark atyát, aki 2019 óta volt a templom papja. Valamint őrizetbe vették a két nőt, a 41 éves Mindy Dixont és 23 éves Melissa Chenget is.

Bár a püspökség másnap bejelentette Clark letartóztatását, az okokról egy szót sem közöltek. Az ügy részletei a bírósági iratokból derültek ki. A papot és a két nőt is közszemérem-sértéssel vádolták meg, mert az utcáról simán be lehetett látni a templomba, a helyi törvények pedig tiltják a nyilvános szexet. Óvadék ellenében mindhárom vádlott szabadlábon védekezhet.

A püspökség felfüggesztette Clarkot. A pap a templomon kívül egy katolikus középiskolában is dolgozott káplánként. Ebbe a pozícióba az után nevezték ki, hogy az elődjéről kiderült, „illetlen” üzeneteket küldött kiskorú diákoknak.

Clark letartóztatása után néhány nappal Gregory Aymond érsek a Szent Péter és Pál templomba ment, hogy újra felszentelje a megszentségtelenített oltárt.

Kiemelt képünkön balról jobbra: Travis Clark, Mindy Dixon és Melissa Cheng, fotók: St. Tammany Parish Sheriff’s Office)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik