Szórakozás

Rubint Réka fiáról, ifjabb Schobert Norbiról: A félénk kisfiú magabiztos férfivá érett

TV2
TV2
Szülei nyomdokába léphet.

Ifjabb Schobert Norbi megtartotta élete első edzését Rubint Réka vendégeinek. A jelenleg a Farm VIP-ben látható fiú az apja, Schobert Norbert oldalán vezette elő a gyakorlatokat.

Mérhetetlenül büszke vagyok, többször meg is könnyeztem, ahogy néztem Norbit és Norbikát a színpad széléről. Meglepődtem, mert ahogy a fejmikrofon rákerült Norbikára, olyan ügyesen kommunikált. Dicsért, biztatta a vendégeket. Az a félénk kisfiú, aki évekkel ezelőtt még mögöttem elbújva, a háttérben tornázgatott, magabiztos férfivá érett. Ebben biztosan sokat segített neki a Farm VIP, hiszen a műsorban is nélkülünk kell bizonyítania

árulta el a Blikknek Rubint Réka, akinek titkolt vágya, hogy – ha csak hobbiszinten is – fia mutasson irányt az embereknek.

Az idősebb Schobert máris úgy látja, hogy fia lekörözte őt.

Olyan, mint amilyen én voltam 24 éves koromban, de ő még csak 17! Sokkal többre fogja vinni nálam, sokkal nagyobb Schobert Norbi lesz. Egyenes, szorgalmas, becsületes. Elsősorban üzletember szeretne lenni, de mellette simán csinálhatja ezt is. Hétvégente tart 2-3 edzést, örülnek neki az emberek, és befektetheti másba a megkeresett pénzt

– fogalmazott Schobert Norbi.

A sztárpár gyereke elmondta, jó érzés volt, amikor az edzésen apja átadta neki a stafétát, és meg tudta mutatni az embereknek, ő hogyan csinálja. Hobbiszinten továbbra is szívesen segít anyjának, de apja vállalkozása közelebb áll hozzá, az érdekelné, ha át kell venni, de vannak saját céljai is, szeretne önállósodni.

Kapcsolódó
Rubint Réka a lányáról: Ismert emberek gyerekeként helytállni mindig nehéz, de mi támogatjuk
Schobert Lara a Sztárban Sztár leszek! online riportereként tevékenykedik jelenleg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik