Élet-Stílus

Rubint Réka a lányáról: Ismert emberek gyerekeként helytállni mindig nehéz, de mi támogatjuk

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Schobert Lara a Sztárban Sztár leszek! online riportereként tevékenykedik jelenleg.

Rubint Rékát a Blikk kérdezte legidősebb gyerekéről, a 19 éves Schobert Laráról, aki nemrég a Sztárban Sztár leszek! online riportere lett.

Lara az a három gyerekünk közül, aki a legkevésbé szeret szerepelni. Amikor jött ez a felkérés, akkor mondtam neki, hogy »Kicsim, minden lehetőséget, amit hoz az élet, érdemes kipróbálni. Lehet, hogy kicsit tartasz ettől, hiszen kamera előtt kell beszélni, interjút kell készíteni, de mégis elképzelhető, hogy egy olyan lehetőséget kapsz, amiről nem is gondolnád, hogy milyen kisajtókat nyit ki benned. Rá fogsz jönni, hogy ezt te szereted«, és ez történt. Olyan édes volt, amikor az első interjúkról hazajött, akkor mondta, hogy »Anya, tudod, mi ebben a jó? Akiket interjúztatok, még jobban izgulnak, mint én, együtt izgulunk«.

Felidézte első VHS-kazettája forgatását, mikor még nem tudta, mit kell csinálni egy kamera előtt. Ekkor ő 23-24 éves volt, kiemelte: lánya ennél is fiatalabb.

Nagyon büszke vagyok rá, és arra a leginkább, hogy merte elvállalni, kipróbálni magát benne. (…) Jó látni azt, hogy a lányom kivirult ebben az egészben.

Rubint Réka szerint Schobert Larának magabiztosságot ad új feladata, azt azonban még nem tudni, hogy a későbbiekben is műsorvezetéssel szeretne-e foglalkozni, de anyja szerint mostani munkája mindenképpen egy jó kaland neki.

Ismert emberek gyerekeként helytállni valahol, az mindig, minden esetben nehéz, de mi támogatjuk maximálisan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik