Szórakozás

Tóth Gabi: A való életben nem volt negatív tapasztalatom az emberekkel, csak szeretetet kaptam

TV2
TV2
Hónapok óta először adott interjút.

A Tények Plusz hétfői adásában adott interjút Tóth Gabi. Néhány hónapja a gyűlölködők miatt visszavonulót fújt, azóta semmilyen magánjellegű posztot nem oszt meg a közösségi oldalán. Augusztus óta először állt kamera elé, hogy az elmúlt két év történéseiről, és ezzel kapcsolatos érzéseiről meséljen.

„Igen, voltak olyan pontok, amikor nem tudtam volna úgy beszélni, hogy ne sírjam el magam közben. Most viszont úgy tudok beszélni, hogy folyamatosan mosolyognom kell” – fogalmazott az énekesnő a riport elején.

Az érzéseimet soha nem rejtettem véka alá, talán ezért is jönnek velem és követnek, mert nem akarok valami mást mutatni magamból, mint valós emberi érzések, amik szerintem mindannyiunkban ott vannak. Ezeket az érzéseket igyekszem felvállalni. Hogyha pedig sírnom kell és szomorú vagyok, akkor azt elmondom és megélem

– mondta.

Úgy érzi, többször már nem tudják a mélybe taszítani az őt igazságtalanul bántó emberek, ugyanis hitét és hovatartozását soha nem fogják elvenni tőle, ahogy családját sem, akik mindenben mellette állnak. A humor is sokat segített neki a nehéz időszakban, maga is nevetett a róla készült mémeken. „Humorral és hittel minden nehézségen át tudunk menni” – állítja.

Visszavonulása is a javára vált szerinte, erről így beszélt:

Ne az előítéletekből alkossunk véleményt egy emberről, hanem jöjjünk el, és ha szeretnénk esélyt adni, hogy megismerjük, akkor találkozzunk személyesen. A csendnek is ez volt a lényege, és nekem a célom is ez legfőképpen, mert a való életben negatív tapasztalatom nem volt az emberekkel, csak szeretetet kaptam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik