Szórakozás

VV Sajti: Szokták mondani, hogy túl bunkó meg paraszt vagyok

17 éve van barátnője, igyekszik majd hűséges maradni hozzá a villában.

Tegnap startolt el a ValóVilág új évada, amiben Sajtos Arnold, azaz VV Sajti is bemutatkozott. A 31 éves versenyző „Újpest arcaként” aposztrofálta magát, elmondta továbbá, milyennek tartják őt mások.

Szokták rám mondani, hogy túl nagy az egóm, túl nagy az arcom, illetve túl túl bunkó meg paraszt vagyok. Szerintem amúgy ezzel semmi probléma nincsen, én ilyen vagyok alapjáraton. Erre valaki azt mondja, hogy rossz tulajdonság, szerintem meg jó tulajdonság.

Az is kiderült, hogy a versenyzőnek 17 éve van kapcsolata, ez idő alatt pedig többször is hűtlen volt a párjához, de ahogyan fogalmaz: ezúttal esze ágában sem lesz mással „ágytornázni”.

Életem, ezt most neked mondom, jól figyelj! Lehet, lesz bent a villában pár lány, de én esküszöm, hűséges maradok hozzád. Szeretlek, mindig is szeretni foglak, úgyhogy eszem ágában sem lesz az, hogy én valakivel ágytornázzak. Remélem

– üzente a párjának.

Az idei évad első adásáról szóló kritikánkat alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
A ValóVilág 11 bemutatta, honnan merítik majd a következő trashcelebeket
Piszok magabiztosak és irtó hangosak – beköltözött az első nyolc ember a ValóVilág villájába, a nagy kérdés pedig az, érdekel-e még bárkit egy csapat ismeretlen és rettentő harsány ember börtönprojektje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik