Szórakozás

VV Bibi Zsolt gazdáról: Most hónapokon keresztül látni fog engem a tévében, és látni fogja, kit is veszített

RTL
RTL
Szabados Bianka a Házasodna a gazda után a ValóVilágban próbál szerencsét.

Szabados Biankát idén a Házasodna a gazda egyik szereplőjeként ismerhette meg az ország, aki Zsolt gazda szívét szerette volna megnyerni a társkereső reality-ben. Miután a szóban forgó műsorban nem ért célt, a ValóVilág idei évadában próbált szerencsét, VV Bibi néven a hétvégén költözhetett be a villába.

Szerepeltem egy másik műsorban, a Házasodna a gazában, ahol sajnos nem kellettem a Zsolt gazdának, de a karma visszatér, mert most hónapokon keresztül látni fog engem a tévében, és látni fogja, hogy kit is veszített

jelentette ki a bemutatkozóvideójában.

VV Bibi azt is megosztotta a nézőkkel, hogy balhés csajnak tartja magát, aki mindig kapható egy kis veszekedésre.

Én egy nagyon balhés csaj vagyok. Szeretem a veszekedést, szeretem, ha mások veszekednek, szívesen bele is avatkozom egyébként, és beleszólok olyan dolgokba is, ami egyébként nem rám tartozik

Mint mondja, nagyon makacs természet, és ha valami nem úgy alakul, ahogyan ő akarja, akkor csapkod, veszekszik és ordibál, de állítja, az utolsó szó mindig az övé. Emellett viszont nagyon megbízható is, 100 százalékig a barátai mellett áll, ha szükségük van rá.

Az idei évad első adásáról szóló kritikánkat alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
A ValóVilág 11 bemutatta, honnan merítik majd a következő trashcelebeket
Piszok magabiztosak és irtó hangosak – beköltözött az első nyolc ember a ValóVilág villájába, a nagy kérdés pedig az, érdekel-e még bárkit egy csapat ismeretlen és rettentő harsány ember börtönprojektje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik