Szórakozás

VV Ákos: Bárki, aki farmernadrágot felvesz, az egy proli csöves

Egy „szerethető gecinek” tartja magát.

Tegnap startolt el a ValóVilág 11. évada, nyolc versenyző költözött be a villába, akik be is mutatkoztak a nézőknek. VV Ákos már az elején leszögezte, hogy érdemes megjegyezni a nevét, hiszen hamarosan egy „kibaszott brand” lesz. Mint mondja, élete középpontjában az öltözködés áll, amivel mindig eléri, hogy az emberek felfigyeljenek rá. A farmernadrág viszont olyasmi, amit nem fér bele az imázsába.

Eszembe nem jutna farmernadrágot felvenni. Bárki, aki farmernadrágot felvesz, az egy proli csöves. Én szövetnadrágot hordok, illetve saját tervezésű ruháim is vannak.

– jelentette ki.

VV Ákos jó manipulátornak tartja magát, aki gyűlöli a hazugságot. Véleménye szerint az emberek nehezen viselik el a nyers stílusa miatt, de mint mondja, vannak szerethető tulajdonságai is.

Azt szokták mondani, hogy beképzelt, felszínes, egoista, önimádó, nagyképű vagyok, ez mind igaz. Viszont: szeretnek a közelemben lenni, ezáltal én egy szerethető geci vagyok.

Az idei évad első adásáról szóló kritikánkat alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
A ValóVilág 11 bemutatta, honnan merítik majd a következő trashcelebeket
Piszok magabiztosak és irtó hangosak – beköltözött az első nyolc ember a ValóVilág villájába, a nagy kérdés pedig az, érdekel-e még bárkit egy csapat ismeretlen és rettentő harsány ember börtönprojektje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik