Szórakozás

Nincs karácsony Kevin nélkül: idén is lesz Reszkessetek, betörők! a TV2-n

Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Egy biztos pont minden évben.

Már szinte hagyomány, hogy karácsonykor Chris Columbus klasszikusa, a Reszkessetek, betörők! megy a tévében. Aggodalomra semmi ok, ez idén sem lesz másként.

A Disney-vel kötött hosszútávú megállapodás részeként továbbra is igaz a mondás, hogy nincs karácsony Kevin nélkül, és a TV2 jóvoltából még sokáig a Reszkessetek, betörők! lehet Magyarország kedvenc karácsony esti filmje

– tudtuk meg a TV2-től.

Minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi filmjét eredetileg 1990-ben mutatták be, főszereplője Macaulay Culkin, akit pályája csúcsán a legsikeresebb gyerekszínésznek tartották Shirley Temple óta.

A film egyébként majdnem három évtizeden keresztül a legtöbb bevételt hozó karácsonyi filmnek számított világszerte, sugárzását hazánkban évek óta hatalmas promóció előzi meg, ismert TV2-es arcok közreműködésével. A nézettségi adatok szerint tavaly karácsonykor is a Reszkessetek, betörők! és folytatása hozta a legnagyobb tévés nézettséget.

Kapcsolódó
Miért nézzük végig karácsonykor ezredjére is, ahogy egy gyerek betörőket kínoz?
Minden karácsonykor végignézzük egy szőke kisfiú ámokfutását más olyan filmekkel együtt, amiket legszívesebben eltitkolnánk a többiek elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik