Szórakozás

Schumacher Vanda egyedül akart bulizni Bogotában, mire közölték vele, hogy valószínűleg nem élné túl az éjszakát

Rizmajer Antal, Sárosi Zoltán / RTL
Rizmajer Antal, Sárosi Zoltán / RTL
Rosszabbnál rosszabb forgatókönyvekkel szembesítette a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik stábtagja.

Schumacher Vanda ma a Reggeli vendége volt, ahol elmesélte, hogyan élte meg azt a 21 napot, amit a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben töltött Kolumbiában. A színésznő arról is beszámolt, hogy egy napja maradt csupán felfedezni a környéket, így amíg a többi versenyző repülőre szállt és hazautazott, ő szobát foglalt magának egy hotelben, és eldöntötte, hogy este bulizni indul Bogotába, a műsor egy stábtagja viszont óva intette attól, hogy egyedül vágjon neki az éjszakának nőként úgy, hogy nem beszél spanyolul.

Azt mondta, 90 százalék az esélye annak, hogy nem éled túl, vicc nélkül. Mondom, oké, mi a legrosszabb, ami történhet? Mondta, hogy valószínűleg kirabolnak, megerőszakolnak és megölnek, és ez talán a jobbik eset

– magyarázta Schumacher, hozzátéve:

Rám nézett, és mondta, hogy szerinted mennyit adnának érted? Konkrétan úgy értem, ahogy gondolod, hogy elrabolnak, elvisznek valami utolsó kolumbiai városba és prostit csinálnak belőled.

A színésznő mindezt hallva inkább nem mozdult ki aznap este a szobájából, másnap viszont azt kérte a szállodától, hogy biztosítsanak neki taxit, ami elviszi, majd érte is megy Bogotába, mert mindenképp szeretné megnézni a várost. Schumachert végül az egész túrára elkísérte az idős taxisofőr, akivel egy telefonos fordítóapplikáció segítségével kommunikáltak.

A városnézés során nem voltak problémák, leszámítva egy gyanús esetet, amikor Schumacher elmondása alapján egy karkötőárus lány környékezte meg őt, aki miután észrevette, hogy a színésznő nem beszéli a nyelvet, intett néhány férfi barátjának, hogy menjenek oda hozzájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik