Szórakozás

Gelencsér Tímea Gáspár Győzőről: Nem tudom eldönteni, jó színész vagy tényleg ilyen rosszindulatú és gonosz

TV2 és Nánási Pál / RTL
TV2 és Nánási Pál / RTL
Az Ázsia Expresszben összekerültek, de a való életben messzire elkerülné.

Gelencsér Tímea és Gáspár Győző többször egymásnak feszültek az Ázsia Expresszben, nézeteltéréseiket pedig azóta sem rendezték. A Blikk arról számol be, hogy az e heti epizódokban újra keresztezik egymás útját a műsorban, amikor kénytelenek párt cserélni, ezáltal pedig együttműködni.

A szereplők viszonya azután mérgesedett el teljesen, hogy a korábbi valóságshow-sztárnak hátráltatnia kellett újdonsült partnerét.

Bíztam abban, hogy többet fogok nevetni, mint sírni. Arra számítottam, hogy ez egy jópofa dolog lesz. Hát, ez a mi kettősünknél nem így lett. Oké, az volt a feladata, hogy fizikailag hátráltasson, de az nem egyenlő azzal, hogy mentálisan megpróbálja tönkretenni a másikat

– fogalmazott Gelencsér. Úgy emlékszik, az akadályoztatás mellett Gáspár sértegette és idegesítette őt, sőt, a kimerítő nap után még a megtalált szállást is fel kellett adniuk, mert a férfi nem akart vele egy szobában aludni.

„Két óra leforgása alatt hat különböző hangulata volt, amit én egyáltalán nem tudtam kezelni, főleg azt nem, amikor belém állt. A szálláskereséses vita csak a kezdet volt, nem értem, hogy nem vette észre, hogy nőként nekem ez az egész szituáció sokkal kínosabb, mint neki” – árulta el a lapnak a műsorvezető.

Ha eszembe jut, a mai napig forr a vérem, de közben sírni tudnék. A való életben egy ilyen embert messzire elkerülök. A mai napig nem tudom hova tenni ezt az egészet, de egy biztos, én nem azért mentem ebbe a műsorba, hogy Győzikével legyek összezárva. Nem tudom eldönteni, jó színész vagy tényleg ilyen rosszindulatú és gonosz. Lehet, hogy nem szimpatizál valaki a másikkal, de legalább adja meg neki a tiszteletet. Ha én tudom tisztelni őt, pedig nagyon különbözünk, próbálja már meg ezt ő is, ám ennek nyoma sem volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik