Szórakozás

Ázsia Expressz: Gáspár Győző úgy kiakadt Gelencsér Tímeára, hogy már követni sem akarja a neten

tv2
tv2
Szerinte a versenyben nem volt sportolóhoz méltó a viselkedése.

Jutott balhé is az Ázsia Expressz csütörtöki adására: mindez egy feladat miatt történt, ahol a párosoknak a Holt-tenger partjára kellett eljutniuk, ahol Nánási Pál megtalálása volt a dolguk.

Kapcsolódó

Gáspár Győzőék voltak az elsők, ám még le kellett bandukolniuk a partig. Csakhogy megérkeztek közben Gelencsér Tímeáék is, akik lefutották Gáspárékat, majd beértek előttük a célba. A showman szerint ez nem volt tisztességes.

Látod, ez a szemtelenség! Ez a piszok dolog! Szégyelljétek magatokat! Ha nektek ennyit ér ez a játék, akkor szégyelld el magad, Timella!

– ordított a parton Gáspár.

Később egy közös vacsorán továbbra is megbékíthetetlen volt.

Én 48 éves vagyok, és vannak olyan dolgok, hogy tisztelet. Egy sportoló, legyen olyan kedves, tartsa be a szabályt! Én ezt sosem gondoltam volna arról, akiért rajongtam a televízión keresztül, hogy ő így viselkedik. 48 éves asszonyt ne számítsatok már magatokhoz, aki szült két gyereket, ő nem sportol, nincs sport múltja. Én nem akarok ezek után barátkozni veled, sőt összejárni, meg követni sem. Ennyi. Töröltelek, kicsikém!

Gelencsér és barátnője úgy védekeztek: párban kellett megtalálni Nánásit, és Gáspár hiába sétált lefelé a parton, Gáspár Bea mögötte kullogott méterekkel, a műsor szabálya pedig azt mondja ki, együtt kell célba érni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik