Szórakozás

Cher felvállalta kapcsolatát 40 évvel fiatalabb kedvesével

joce zerojack / Bauer-Griffin / GC Images / Getty Images
joce zerojack / Bauer-Griffin / GC Images / Getty Images
Twitteren válaszolt követői kérdéseire.

Cher több Twitter-bejegyzéséből az rajzolódik ki, hogy valóban igazak a múlt héten indult pletykák, miszerint egy párt alkot az A.E. művésznéven ismert rapperrel és producerrel, Alexander Edwardsszal. A 76 esztendős énekesnő új kedvese 36 éves.

Először egy fotót osztott meg Edwardsról, a kép mellé pedig csak a rapper keresztnevét írta, amihez egy szívemojit mellékelt. Egy felhasználó rákérdezett nála, hogy együtt vannak-e A.E.-vel, amire Cher egy másik szívecskés hangulatjellel felelt. Később megerősítette, hogy a párizsi divathéten ismerték meg egymást szeptemberben.

Egy rajongó aggodalmát fejezte ki a köztük lévő korkülönbség, illetve a férfi esetleges rossz szándékai miatt, erre a popsztár így reagált:

Mint mind tudjuk, nem tegnap születtem. Amit biztosan tudok, hogy soha semmire nincs garancia. Amikor hozol egy döntést, azzal kockázatot is vállalsz. Én mindig kockáztattam, ilyen vagyok.

Később azt is kiírta, hogy nem akarja védeni magukat, úgyis mindig lesznek olyanok, akiknek nem fog tetszeni a kapcsolatuk, annak ellenére sem, hogy ők boldogok, és senkit nem zavarnak.

A.E. tavaly még Kanye West, Wiz Khalifa és Machine Gun Kelly exével, Amber Rose-zal járt, egy közös kisfiuk is született. Szakításukhoz az vezetett, hogy a rapper 12 nővel megcsalta a modellt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik