Szórakozás

Varga Ádámot megedzette a dzsungel az apaságra

RTL
RTL
Menyasszonyával még nem költöztek össze, de már nagyban tervezik közös jövőjüket.

Varga Ádám harmadik helyezést ért el a Celeb vagyok, ments ki innen! idei évadában. A színész az rtl.hu-nak adott interjúban elmondta, nincs benne rossz érzés, elégedett a teljesítményével, és hogy három hetet kibírt a dzsungelben. Külön nagy öröm számára, hogy a két legjobb cimborájával állhatott a dobogón.

Arra, hogy mit tanult magáról, így felelt:

A kitartást mondanám elsőként, bár azzal tisztában voltam, hogy én egy nagyon kitartó ember vagyok, egy igazi harcos természet. Viszont itt még inkább megerősödött bennem, hogy bármire képes vagyok. Ha van célom, ha van feladat, akkor tűzön-vízen képes vagyok keresztül menni, hogy megvalósítsam. Ha hamarosan esetleg apa leszek – még csak tervben van, de én már nagyon vágyom erre a szerepre –, most már extrán fel vagyok vértezve mindenféle képességgel, ami a családfenntartói szerephez kell. A másik, amit megtanultam, az az elengedés. Elég stresszes tudok lenni. Éjszaka sokszor kattog az agyam, hogy »hú, ezt vagy azt csinálhattam volna jobban«. A szavazásoknál igyekeztem elengedni ezt, hogy ne görcsöljek azon, hogy kiesem-e, és ne gyártsak magamban negatív tévképzeteket. Az lett a legfontosabb, hogy élvezzem, legyek itt és most a dzsungelben, éljek meg minden pillanatot és mindenre úgy reagáljak, ahogy az belülről éppen jön.

Arról is mesélt, mi szerepel azon a festményen, amit a menyasszonyától kapott, és amin az általuk elképzelt jövőjük látható.

Azon a képen mi vagyunk az esküvőnkön – én a sárga tornacipőmben –, van rajta egy kertes ház, egy magyar vizsla, egy kisfiú és egy kislány. Semmi túlzó dolog, ez az álmunk. Én most egy harminc négyzetméteres lyukban lakom, a menyasszonyom pedig egy harminc négyzetméteres albérletben, mert nem tudtunk még összeköltözni. Szépen haladunk előre, hogy összekössük az életünket, és meg fogjuk valósítani a céljainkat.

Hazatérve az első útja a színházba vezet majd, de hamarosan a szeretteivel is találkozhat.

Az első az lesz, hogy a szerelmem kijön értem a reptérre az autómmal – remélem, hogy nincs meghúzva sehol –, aztán elvisz a színházba, ahol játszom egy jó előadást, utána pedig kajálunk. Biztos, hogy főz nekem valami finom tengeri herkentyűs dolgot. A szüleimet hétvégén fogom látni

– árulta el Varga Ádám.

A győztes Curtisszel készült interjút itt szemléztük:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik