Szórakozás

Britney Spears visszafordíthatatlan idegkárosodást szenvedett, csak táncolás közben enyhül a fájdalma

Ethan Miller / Getty Images
Ethan Miller / Getty Images
Állítólag akkor sérültek az idegei, amikor akarata ellenére egy egészségügyi intézményben tartották.

Britney Spearsnek a nyáron hat év után új dala jelent meg, de a popsztár ennek ellenére nem tervezi, hogy visszatér a színpadra. Az Instagram-oldalán azonban a mai napig aktív, profilja leginkább táncolós videókkal, meztelen fotókkal, valamint ez ezekhez fűzött vallomásaival van tele. Legutóbbi, hétfőn közzétett posztjában például arról ír, hogy idegkárosodást szenvedett, ami a teste jobbfelére van hatással.

Nincs rá gyógymód, talán csak Isten. Idegkárosodást az okozhat, ha az agy nem jut elég oxigénhez. Ilyenkor az agy a szó szoros értelmében leáll. Bla bla bla, régi történet

– írja a bejegyzésben, amiben elárulta, az idegkárosodás hatására a teste bizonyos részei érzéketlenek, és legalább hetente háromszor ébred fel arra, hogy teljesen zsibbadt a keze. Ilyenkor olyan érzése van, mintha a jobb oldalát apró tűkkel szurkálnák, a fájdalom a halántékánál a legerősebb.

A tünetek három éve jelentkeznek nála, bevallása szerint azóta folyamatosan enyhe öntudatlan állapotban van.

Az a vicces, hogy amikor táncolok, akkor nem érzem a fájdalmat. Ilyenkor mintha visszatérnék a bennem élő gyerek elmeállapotába. Bár már nem mozgok úgy, mint régen…

Spears őszintén hisz benne, hogy Isten kegyelméből megtalálta a gyógymódot. A táncnak hála most már sokkal jobban van, szabadabban lélegzik, okosabbnak érzi magát, és már a fejét is tudja rendesen tartani. Mindezt pedig egy újabb táncos videóval támasztotta alá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Channel 8 (@britneyspears) által megosztott bejegyzés


Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik