Szórakozás

Britney Spears dacból és az őt ért traumák miatt soha többé nem akar fellépni

(Image Group LA / Disney Channel via Getty Images
(Image Group LA / Disney Channel via Getty Images
Így int be az apjának, akinek a gyámsága alatt állt 13 évig.

Britney Spears vasárnapi (azóta törlésre került) Instagram-posztjában azt írta, valószínűleg soha többé nem lép színpadra, annyira megviselte az a 13 év, amíg gyámság alatt állt.

Egész életemre elég trauma ért, és igen, rohadt dühös is vagyok, és nem, valószínűleg nem fogok újra fellépni, mert vagyok elég makacs ahhoz, hogy így bizonyítsam az igazam

– fogalmazott a popsztár, aki azt is elárulta, hogy abból az időszakból, mikor a hivatalos gyámja – vagyis az apja, Jamie Spears – döntött helyette a karrierjét érintő kérdésekben, egyetlen videoklipjével van megelégedve, ez a Work Bitch című dalához készült 2013-ban.

Arról is beszámolt, hogy megalázónak érezte, hogy a tánckarában a lehető legvékonyabb lányok vették körül, ez pedig még bizonytalanabbá tette őt. „Ha azt hiszed, hogy hülye vagyok emiatt, képzeld magad a helyembe, hogy milyen érzés lehetett így felmenni a színpadra” – írta.

Bejegyzését egy üzenettel zárta, amit az apjának címzett, aki miatt véleménye szerint nyolcvanévesnek tűnt egy Pepsi-reklámban.

Nyald ki az istenverte kibaszott seggemet, te rohadt barom.

Múlt hónapban jelent meg Spears legújabb száma, az első 2016 óta. Ezt Elton Johnnal közösen készítette el, de ezek szerint élőben nem fogják előadni.

Kapcsolódó

Bár az idézett posztban szereplő eredeti képaláírást már eltávolította az énekesnő, a fotó még elérhető a közösségi oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Channel 8 (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik