Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Megtalálták egy 23 éve eltűnt nő autóját, emberi maradványok voltak benne

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte olvasóinkat leginkább egy éve ilyenkor.

Több mint két évtizede lezáratlan eltűnési ügyet oldottak meg Arkansasban tavaly novemberben. A várandós Samantha Jean Hopper és kétéves kislánya, Courtney Holt 1998. szeptember 11-én tűnt el, 23 évig nem lehetett tudni, hogy miért. A történet végére egy önkéntesekből álló civil szervezetnek köszönhetően sikerült pontot tenni. Egy éve ezen a héten ezt a cikkünket olvasták a legtöbben.

Kapcsolódó

Egy anyukának gyanús lett, hogy a szomszédok talán láthatják fürdés közben, ezért megkérte a férjét, hogy imitáljon zuhanyzást, amíg ő kideríti az igazságot. Legnagyobb bánatára igaza lett. A nő ezután feltöltötte a TikTokra a férjéről készült videót.

Kapcsolódó

Egy éve ilyenkor írtunk a világhírű török séfről, Nusret Gökçéről, ismertebb nevén Salt Bae-ről, aki egészen szokatlan főzési stílusa miatt lett az internet sztárja. Éttermében rengeteg sztár megfordult már, ő mégis nagyon alacsony fizetést kínál az alkalmazottaknak. Cikkünkből kiderül, hogy mit lehet kapni a 12 fontos órabérért.

Kapcsolódó

Egy évvel ezelőtt ilyenkor indult el a Hal a tortán új évada a TV2-n, amelyben Gáspár Győző, Szögeczki Ági, Horváth Gréta, PSG Ogli 7 és Ambrus Attila szerepelt. Már rögtön az első napon feszültség volt Győzike és Ambrus Attila között, a „Viszkis” ugyanis azzal állt bele a roma showmanbe, hogy nem sok teljesítmény van az ismertsége mögött.

Kapcsolódó

Istenes Bence kendőzetlenül osztotta meg véleményét az IstenEst második évadában, beszélt arról, hogy nem érti, hogyan lehet még mindig sikeres az X-Faktor, de egy kellemetlen élményt is megosztott. Feleségével, Csobot Adéllal Bécsbe utaztak két napra, ahol egy előkelő helyen szálltak meg, az egyik felszolgáló azonban alaposan elrontotta az élményt…

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik