Szórakozás

Járai Máté A Konyhafőnökről: Tudom, hogy az oroszlán barlangjába készülök bemenni

Rácz Jenővel nem alakult túl jól a kapcsolatuk az elmúlt években.

Járai Máté még tavasszal beszélt arról az IstenEstben, hogy Rácz Jenő annyira haragszik rá a Nyerő Párosban történt összezördüléseik miatt, hogy a kislánya születése után neki személy szerint nem volt hajlandó interjút adni a Reggeliben.

Ezen kijelentését követően Járait egy hónapra fel is függesztette a csatorna szerződésszegés miatt, azóta viszont már bőven visszatért a reggeli műsorba, sőt: hamarosan A Konyhafőnök VIP-ban is szerepelni fog.

Tudom, hogy az oroszlán barlangjába készülök bemenni. Amikor megkaptam a felkérést, elgondolkodtam, vállaljam-e, de már tavasszal is zavart, hogy van valaki, akivel egy csatornánál dolgozom, és még csak beszélni sem hajlandó velem. Nem akartam, hogy ez egy lavinát indítson el, tartottam attól, hogy esetleg Jenőt mások is követik, ez pedig a karrieremet is veszélyeztetheti az RTL-nél

magyarázta a Blikknek a műsorvezető, hozzátéve, reméli, a séffel rendezni tudják majd a nézeteltéréseiket.

Bízom benne, hogy ez a kényszerhelyzet, amibe Jenő kerül, hogy újra egy műsorban kell velem szerepelnie, valamerre el fogja mozdítani az irántam táplált rossz érzéseit. Szerintem ő nehezebben engedi el a sérelmeit, mint én. Ez egy belső munka, ami szorosan összefügg az önértékeléssel, de remélem, ebben ő is fejlődik majd.

Hogy a műsor végül milyen irányba mozdítja majd Rácz Jenő érzéseit Járai Mátéval kapcsolatban, az az elkövetkezendő hetekben kiderül, egy előzetesben viszont már hallható volt a séf azon kijelentése, miszerint a rémálma válna valóra ha a műsorvezető kötényt kapna.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik