Szórakozás

Varga Viktor a párjáról: A kapcsolatunk elején még olyan merev volt, mint Monoki Lehel

Ruff István / TV2
Ruff István / TV2
Szerinte Zsembera Liliána sokat változott az elmúlt két évben.

Varga Viktor és párja, Zsembera Liliána kapcsolatának egyes részleteit a jelenleg futó Párharc című reality-ben ismerheti meg a közönség, az énekes azonban most a Story-nak is mesélt.

Egy nő mindig nő marad, aki meg akarja változtatni a férfit. Persze az elején még igyekeznek ők is lazábban kezelni a kapcsolatot, aztán két hónap múlva korlátozni akarnak minket a szabadságunkban. Éppen ezért én már a legelején szoktam magamról adni egy használati utasítást, amiben leszögezem, mit várhatnak el tőlem. Az elején még ezt Lili is elfogadta, aztán persze neki is voltak próbálkozásai, kitartóan harcolt azért, hogy hétköznapi szerelemben élhessünk, de két év elteltével már elfogadta, hogy én egy szabadelvű művészember vagyok, aki képtelen egy kalitkában, korlátok között élni

– fogalmazott a zenész, aki szerint barátnője nagyon sokat változott, fejlődött az elmúlt két évben.

Sokkal nyitottabb, befogadóbb lett a világra, az egész életfelfogása teljesen megváltozott, pedig a kapcsolatunk elején még olyan merev volt, mint Monoki Lehel. Úgy is fogalmazhatnék, hogy leheli merevség volt benne. Igaz, az igény mindig is megvolt benne a fejlődésre, a változásra, csak éppen jó keresztény lévén nem tudta, hogyan tegye meg az első lépést, törje át a falakat.

Varga Viktor úgy tartja, ő segített párjának megszabadulni a gátlásaitól, kitágította az elméjét, és egyfajta spirituális vezetőként, tanácsadóként is segíti őt.

A 35 éves énekes egyelőre nem tervez összeköltözést, házasságot és családalapítást.

Lilinek leszögeztem, hogy 42 éves koromig biztosan nem fogok megállapodni, addig nem akarok sem komoly kapcsolatot, sem gyereket, hét év múlva viszont nyitott vagyok mindenre. Bár művészemberként sosem leszek klasszikus férj és apa, de az biztos, hogy a magam módján mindent el fogok követni, hogy olyan jó édesapja legyek majd a gyerekemnek, mint amilyen tökéletesen engem neveltek a szüleim.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik