Szórakozás

VV Merci a kieséséről: Bánom, hogy az utolsó napot sírással töltöttem

RTL
RTL
Azt is megtanulta, hogy a kevesebb néha több, ezért a jövőben csak kevésbé dús pillákat csináltat majd.

VV Merci kedden esett ki a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből, tapasztalatairól a minap az rtl.hu-nak mesélt. Az egykori ValóVilág szereplő elmondta, hogy sikerült barátokat szereznie a dzsungelben, és bár örül neki, hogy belevágott a versenybe, nem futna neki újra.

Kapcsolódó

Legfőképpen pedig nem is annak a bizonyos csokinak a megevését bánja, hanem azt, ahogyan az utolsó napját töltötte a táborban.

Bánom, hogy az utolsó napot sírással töltöttem, és sajnálom, hogy a többiek így reagáltak a lopásra. Szerintem így, hogy már több mint 2 hete bent voltunk, mindenkinek alacsonyabb lett az ingerküszöbe. Ha ezt a játék elején teszem meg, akkor szerintem rá se hederítettek volna

– magyarázta VV Merci, hozzátéve: teljesen megérti a csapattársait, hiszen tisztában van vele, hogy éhesen és koszosan eleve mindenki feszültebb volt a táborban, ezért nem hibáztatja őket a heves reakciójukért.

A reality szereplő arról is beszélt, hogy a dzsungelben töltött idő alatt megtanulta, mindent értékelni kell, ahogyan azt is, hogy a kevesebb néha több.

Most már kicsit megbántam, hogy megváltam a szempillámtól, mert eddig simán kibírta volna, de igaza van a többieknek, tényleg elvette a tekintetemet, és flegmának tűntem tőle, ezért mostantól csak kevésbé dús pillákat fogok rakatni.

Mint mondja, annak örülne a legjobban, ha Schumacher Vanda nyerne, de Múcska Gergőnek is szurkol – úgy véli viszont, hogy Curtis lesz a győztes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik