Szórakozás

A kabinnyomás miatt „robbant fel” a tarkója egy repülővel utazó fiatal nőnek

Weronica később bekötözött fejjel és különböző táncmozdulatokkal számolt be a meghökkentő történetről a közösségi oldalán.

Az emberek elborzadtak, miután egy nő elmesélte, hogy a legutóbbi repülése közben a feje hátsó része „felrobbant” a légnyomás miatt. A polish_99 néven tiktokozó Weronika a balesetet bemutató videóit – melyek többségén nemcsak sebes az arca, hanem be is van kötözve a feje – még október 20-án töltötte fel a közösségi oldalra.

Weronika azt állítja, azért vált egy ilyen kellemetlen baleset áldozatává, mert a repülés előtt nem sokkal „macskaszemeket” műttetett magának, és a kozmetikai beavatkozás után még volt pár öltés a feje hátsó részén található bőrben.

@polish_99

Still not over how gross it was

♬ Them Changes (Sped Up) - Thundercat

Erre rengeteg kommentelő úgy reagált, hogy akkor biztosan azok az orvosok hibáztak, akik hagyták, hogy repülőre szálljon. De a fiatal nő nem győzi hangsúlyozni, hogy szerinte senki sem hibás a történetben.

Senki sem hibázott, sem az eredeti sebész, sem a repülőtér orvosa. Minden rendben volt, amikor felszálltam a repülőre. (…) Szokatlanul puha szövetekkel rendelkezem, és jobban duzzadok, mint az átlagember, ami ahhoz vezetett, hogy a repülőn egy apró területen felszakadt néhány varrat

– mondja az egyik videóban a történetet bemutató LADbible szerint.

Az egész úgy kezdődött, hogy a repülés előtti utolsó vizitjére nem érkezett meg időben, és a plasztikai sebésze is sietett, ezért nem végeztek el minden vizsgálatot. A sebész ennek ellenére elégedett volt a gyógyulásával, ezért ki is akart neki állítani egy igazolást arról, hogy repülésre alkalmas állapotban van. A nagy kapkodásban ez végül elfelejtődött – így ezt az igazolást egy reptéri orvostól kellett beszereznie Weronicának, aki szintén utazásra alkalmasnak találta.

És most jön a történet hátborzongató része: mivel már hajnali kettő óta utaztak, ezért Weronica a levegőben úgy döntött, hogy alszik egyet – azonban az álmát egy ponton erős fájdalmak zavarták meg, konkrétan annyira fájt a bal füle mögötti rész, hogy a fájdalomtól egyáltalán nem is érezte a fülét.

„Minden nagyon fájt, felálltam, kimentem a vécére, és hallottam egy pukkanást” – elevenítette fel az utazás talán legkellemetlenebb pillanatát.

Ezután elkezdett lefolyni a nyakán a vér, Weronica pedig sokkot kapott, és egyúttal az is tudatosult benne, hogy a füle mögötti bemetszés szakadhatott fel.

@polish_99

Part 4

♬ original sound - Weronika

Weronica egyébként azzal magyarázta a kellemetlen balesetet, hogy a regenerálódás során termelődő folyadékok elvezetésére a műtét után egy drain csövet is ültettek a fejébe, amelyben rengeteg folyadék gyűlt össze, és kipukkadt a légnyomás hatására.

Sajnos Weronikának nem volt más választása, mint hogy a gép leszállásáig nyomást gyakoroljon a sebre. De abból, hogy milyen táncolgatós, és kedélyesen sztorizgatós videókban számolt be az eseményről, feltételezhető, hogy a leszállás óta minden rendben van vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik