Szórakozás

Egy éve ilyenkor: két hónapig egy halottól egy méterre aludt, mire feltűnt neki a dolog

Mint minden héten, most is mutatjuk, mit olvastak nálunk leginkább tavaly ilyenkor.

Egy évvel ezelőtt mesélte el élete rémtörténetét egy fiatal amerikai nő, Reagan Baylee , aki 2020 tavaszán a koronavírus miatti lezárások idején két hónapot töltött el úgy a Los Angeles-i stúdiólakásában, hogy a szomszédjában egy férfi holtteste pihent. Ő pedig először csak furcsa szagokat érzett, majd egyre több ízeltlábút fedezett fel a 25 négyzetméteres lakásában. Aki kíváncsi a rémálomba illő történet további részleteire, az ide kattintson!

Nem tudta, két hónapon át egy halottól egy méterre aludt
Nem tudta, mitől van már két hónapja rosszul.

Az M1-es autópálya 142-es kilométerszelvényének környékén, Lébény térségében korlátozásokkal járó aszfaltozási munkák miatt megtorpant a kocsisor, amit egy piros kombit vezető sofőr nem vett észre időben, ezért hármas karambolt okozott.

Videón az M1-esen fékezés nélkül kocsisorba rohanó sofőr
A román kombi akkora erővel csapódott az előtte lévő kocsinak, hogy az a feje tetejére állt.

A 2011-es X-Faktor győztese, Kocsis Tibor tavaly ilyenkor osztotta meg a nyilvánossággal, hogy évek óta szerelemben él egy férfival. Az énekes coming outjára D. Tóth Kriszta kocsijában került sor, amikor az Elviszlek magammal című műsorban vendégesekedett.

Kocsis Tibor: Egy férfival élek együtt
Hosszú évek óta él már szerelemben.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti tavaly még a Nyerő páros versenyzőiként próbálták megmenteni azóta zátonyra futott házasságukat. A műsorra készülve pedig azt is elárulták: egyszer annyira összevesztek, hogy jegygyűrűdobálás lett belőle.

Egy italozó életmódot folytató borsodi házaspár késeléssé fajuló ügye is sok olvasónkat foglalkoztatta egy évvel ezelőtt. A konfliktus abból indult ki, hogy a pár férfi tagja a vécéülőkén felejtette a serpenyőt.

Kis híján az életébe került egy miskolci férfinak, hogy a vécéülőkén felejtette a serpenyőt
A rántottát készítő férfi kihúzta a kést a hátából, majd szólt az anyjának, aki értesítette a mentőket. Felfüggesztettet kértek a feleségére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik