Szórakozás

Megyeri Csilla Bíró Bea rá vonatkozó megjegyzéséről: Anno én is rusnyáztam

RTL Klub
RTL Klub
Az influenszernek nem azzal volt a baja, amit a modell a miniinterjúkban mondott, hanem azzal, ahogyan a háta mögött viselkedett a Nyerő Párosban.

Megyeri Csilla ma a párjával, Molnár Zsolttal volt hivatalos a Reggeli stúdiójába, utóbbi viszont lebetegedett, így az influenszer a kutyáját vitte magával a műsorba. Mint elmondta, remek élmény volt számukra a Nyerő Páros, arra viszont ezúttal is kitért, hogy Bíró Beában utólag csalódnia kellett, a miniinterjúkat látva ugyanis olyan dolgokat hallott, amiket a modell nem mondott a szemébe a forgatásokon.

Felidézte azt az esetet, amikor Bíró névtelenül lepincsikutyázta az egyik feladatban, majd szemtől szemben letagadta, hogy tőle származna az írás, illetve azt is, amikor a modell kijelentette: Megyeri sosem lesz olyan szép, mint ő.

Nem azzal volt a problémám, amit mondott, mert ez a szíve joga, ő így gondolja. Ki szép, ki nem szép, anno én is rusnyáztam

– kezdte az influenszer, visszautalva a 2017-es megszólalására műsorvezetőként.

Kapcsolódó
"Ezért kreatívabbak a szép nők, mint rusnya társaink"
Riportot úgy még nem vezettek fel, mint a Púderben.

Nem ezzel volt a bajom, hanem azzal, hogy a Bea velem bent cukiskodott, mint egy kis barátnő, olyan kedves volt. Ki nem néztem belőle, hogy ez a lány így beszél a hátam mögött

– magyarázta Megyeri, hozzátéve, Bíró mindkét fentebb említett jelenet adásba kerülése után írt neki, és bocsánatot kért tőle. Ő saját bevallása szerint meg is bocsájtott, de el nem felejtette a történteket.

Az influenszer nemrég az IstenEstben is vendégeskedett, ahol ugyancsak elmondta, hogy a műsort visszanézve nem tartotta szimpatikusnak a modell viselkedését.

Kapcsolódó
Megyeri Csilla a Nyerő Párosról: A világ legpatkányabb dolga, amikor a pofámba vigyorognak, a hátam mögött meg kibeszélnek
Nem vette jó néven Bíró Bea azon megszólalását, hogy szerinte az influenszer rá akar hasonlítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik