Szórakozás

Meghan Markle úgy érzi, annak idején tárgyiasították őt az amerikai Áll az alkuban

Paul Drinkwater / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Paul Drinkwater / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images
Annyi volt a feladata, hogy csinos legyen és táskákat nyisson ki.

Meghan Markle 16 éve feltűnt a Deal or No Deal című vetélkedőben, ami hazánkban Áll az alku néven futott egy időben. A színésznőből lett hercegné 34 epizódban szerepelt mint táskatartó. Tapasztalatiról, és arról, hogy végül miért döntött úgy, hogy idő előtt, az évad közepén otthagyja a műsort, Archetypes című podcastje legutóbbi részében beszélt, ahol Paris Hilton volt a vendége.

Markle elmondta, hálás volt a lehetőségért, mivel akkoriban még nem futott be színésznőként, és a számláit is fizetnie kellett valamiből, de az nem tetszett neki, hogy a külseje nagyobb figyelmet kapott, mint az intelligenciája. Különösen nagy volt a kontraszt ahhoz képest, hogy korábban nemzetközi tanulmányokat végzett az egyetemen, majd a Buenos Aires-i amerikai nagykövetségen volt gyakornok, ahol pont az agyáért alkalmazták.

Végül otthagytam a műsort. Sokkal több voltam annál, mint hogy a színpadon tárgyiasítsanak. Nem szerettem azt érezni, hogy az a legfontosabb bennem, hogyan nézek ki. Tartalom meg alig. Úgy éreztem, hogy leredukáltak egy szexualizált, butácska archetípusra

– tette hozzá Harry herceg felesége, aki azt is elárulta, a show-ban szereplő nőket annak idején felsorakoztatták, és különböző módokon csinosítgatták őket, például szivacsot tettek a melltartójukba, vagy éppen műszempillát vagy póthajat adtak nekik. Hetente kaptak szoláriumban beváltható kupont, egy szerkesztő pedig egyszer azt mondta Markle-nek felvétel előtt, hogy húzza be a hasát.

Kislányának, a most egyéves Lilibetnek más jövőt képzel el.

Azt akarom, hogy a lányunk valamivel többre törekedjen. Igen, azt akarom, hogy az én Lilim tanult és okos akarjon lenni, és büszke legyen ezekre a dolgokra

– fogalmazott a sussexi hercegné az adásban.

Trae Patton / NBCU Photo Bank / NBCUniversal / Getty Images Meghan Markle és kolléganői a Deal or No Deal egyik 2006-os adásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik