Szórakozás

„Szexi tündér” jelmez arat a TikTokon

Nem túl bonyolult szett.

A TikTokon berobbant egy Halloweenre szánt jelmez. A „szexi tündér” szett sikerét egy 2021-es Instagram-posztra vezetik vissza, ekkor töltötte fel a közel 90 ezer követővel rendelkező Caroline Jayna Kempczynski ezt a fotót:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

caroline jayna kempczynski (@carolinejayna) által megosztott bejegyzés

Amint láthatjuk, a „jelmez” tulajdonképpen egy fehérnemű, egy szárny és egy fejdísz.

Egy Lara Kahn nevű tiktoker a napokban kitett egy videót, amiben pusztán csak beszámol arról, hogy végre megérkezett az Amazonon rendelt tündérjelmez, „tudjátok, az, ami mindenkinek van”. És ez elég volt a 4 milliós nézettséghez.

@_larakahn #tiktok viral fairy halloween costume 🤍🧚‍♂️ #viral #viralhalloweencostume #halloween #amazoncostumes #amazon #amazonhalloween #fairy #fairycostume #costume #halloween #amazon #haul ♬ Halloween ・ cute horror song - PeriTune

Ahogy a New York Post írja, a jelmez lényeges eleme egy végtelenül egyszerű fehérnemű, ami mindenféle méretben és rengeteg színben kapható, és az ára sem eget rengető: az ára 9 és 19 dollár (3800-8100 forint) között mozog.

A lap megpróbált utánajárni, mitől lehet ekkora sikere a jelmeznek, a Montrealban élő Kahn azt mondta, szerinte az egyik legfontosabb tényező, hogy az emberek látták, milyen jól áll a szett Kempczynskinek, és mindenki szeretne úgy kinézni, mint ő. A másik pedig, hogy amikor az ember a jelmezekre gondol, nem valami ilyesmi jut eszébe.

Ezt a kommentelők is megerősítik, akik több, a témába vágó videó alatt megjegyzik: attól még, hogy jelmeznek hívjuk, ez igazából fehérnemű.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik