Élet-Stílus

Zokogva mutatta meg a kutyája által széttépett rengeteg pénzt a tiktokker

Zoey egyedül maradt a bankjegyekkel.

Vasárnap este töltötte fel egy Kim nevű felhasználó a TikTokra azt a videót, amelyben Zoey nevű kutyája látható. És egy csomó széttépett bankjegy. És maga Kim, zokogva. De meg is mutatjuk:

@kimkruk When you leave your lab alone for two hours and she manages to get to the cash on top of the table and ate about 2 grand…. Who wants her LMAO #labradorretriever #rip ♬ original sound - Kim

A videó azóta négymilliós nézettségnél jár, Kim pedig időközben posztolt egy újabb felvételt, amelyben elmeséli, hogy is történt pontosan a tragik(omik)us eset.

A nő férje a hétvégén egy kis pluszmunkával (az építőiparban dolgozik) keresett 2700 dollárt (1,189 millió forint, legalábbis cikkünk írásának pillanatában ennyi; lehet, hogy percekkel később már jóval több), amit készpénzben kapott meg.

Hazaérkezése után a férfi a pénzt az étkezőasztalra dobta, lezuhanyozott, átöltözött, elvitte sétálni Zoey-t, majd elment a felesége szüleinek lakására, ahol Kim is tartózkodott. A kutya pedig otthon maradt egyedül. Néhány órával később hazajöttek, először Kim lépett be a lakásba (külön autóval voltak, ő érkezett előbb), és talált egy szakadt százdollárost vett észre a földön. Nagyon mérges lett a kutyára.

Tudjátok, száz dollár az mégiscsak száz dollár. Nekünk ez sok pénz.

Kim leült a kanapéra, hogy leteremtse a kutyát – akkor vette észre a többi bankjegyet, rengeteg darabra tépve.

A 2700 dollárból három darab százdolláros maradt épen, tehát 2400 dollárnyi (1,056 millió forint) pénzt rágcsált össze Zoey.

Kim azt mondja, korábban sosem volt ilyen problémájuk; azt tudták, hogy a kutya képes a konyhapultra felugrani, hátha talál némi élelmet, ezért sosem hagynak elől kaját – de a papír (főleg a pénz) korábban nem érdekelte a kutyát. A videóban azt is elmeséli, hogy amikor tudatosult benne, mi történt, először zokogott (a férje pedig kis híján szívrohamot kapott), de a kutyára nem tud haragudni, hiszen Zoey nyilván nincs tisztában azzal, hogy mekkora kárt okozott.

A megmaradt bankjegycafatokat megpróbálták összeragasztani, és egy bankban szeretnék beváltani. Kim azt ígérte a követőknek, hogy majd elmeséli, mire jutottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik