Szórakozás

Ő Nagy-Britannia legtetováltabb embere, mégis szégyellik a munkahelyén

Matthew Whelannek hosszú idő után sikerült munkát találnia, de nem felhőtlen a boldogsága.

A birminghami Matthew Whelan testének mintegy 90 százaléka tetoválva van, eddig több mint 40 ezer fontot (kb. 19,5 millió forint) költött a testfestésre. A férfi sokáig nem talált állást emiatt, de nemrég sikerült munkába állnia egy call centerben – írja a Daily Mail.

Bár az ügyfelekkel nem találkozik, csak telefonon beszél, mégis „eldugják” a munkahelyén a kinézete miatt.

Whelan elmondta, hogy amikor a menedzserek jöttek szétnézni az osztályon, a felettesei egyik irodából a másikba pakolgatták, nehogy meglássák.


A vezetők viszont nemrég leköltöztek az irodába, így egy fix rejtett helyet kellett keresni a férfinek, Whelan az iroda leghátsó részébe került.

A férfi elmondta, rosszul esett neki a döntés, szerinte a cégnek inkább az érdemei, nem a kinézete alapján kellene viszonyulnia hozzá.

Whelan még jól járt, amikor az utcára lép, sokkal drasztikusabb reakciókkal találkozik, 2009-ben például megkéselték Birminghamben.

A férfi egyébként mellékállásban modellként és színészként is dogozott, bár leginkább a börtönben ülő rab szerepét osztották rá.

Whelan még 16 évesen kapta első tetoválását, ma már a teste 90 százaléka tintával fedett, de már tervezi a következő tetkóját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik