Szórakozás

Honnan ismerhetjük a Celeb vagyok, ments ki innen! új szereplőit?

rtl
rtl
Celebes kiokosító.

Kicsivel október közepe után már el is startol a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada az RTL-en. A két műsorvezető továbbra is Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek. A celebek névsorát látva több olvasónkban felmerült a kérdést, egyiket-másikat honnan ismerhetjük: tévéműsorokból, a YouTube-ról, esetleg teljesen máshonnan?

Kapcsolódó
Schumacher Vanda, Kocsis Tibor és Tallós Rita is szerepelnek a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben
Divattervező, influenszer, fodrász, gazda és egy titokzatos játékos is van a szereplők közt.

Elmondjuk bővebben, kiket láthatunk a műsorban:

Janicsák Veca: Fonogram-díjas énekesnő, Janicsák István énekes lánya, 2010-ben az X-Faktorban szerepelt.

Nyári Dia: influenszer-színésznő, sok éven át a Barátok közt című sorozatban láthattuk, azóta több RTL-en futó sorozatban felbukkant, így például a Hotel Margaretben.

Tallós Rita: színésznő, a Jóban Rosszban című sorozatban korábban hosszabb ideig szerepelt, legutóbb a Mintaapákban láthattuk.

Lengyel Ferenc: Jászai Mari-díjas színész, a Keresztanyu című sorozat egyik állandó szereplője, számos színházi darabban, mozifilmben és tévéfilmben játszik.

Jázmin Viktória: modell, a neve akkor kezdett körbejárni a magyar sajtóban, mikor tízezer forintos fast fashion ruhát kellett viselnie a Miss Universe szépségversenyen.

Kapcsolódó

Curtis: magyar rapper, több kereskedelmi csatorna műsorainak állandó szereplője, legutóbb amiatt írtunk róla, mert Majka elmaradt koncertjére ő ugrott be pótfellépőnek.

VV Merci: a ValóVilágban megismert Merci azóta Cedes művésznévre váltott, hogy rapkarrierbe kezdjen. Nemrég megkérték a kezét Párizsban, aztán kiakadt egy budapesti kávézóban is, mert nem tudott magyarul rendelni.

Kapcsolódó
VV Merci kiakadt, hogy nem tudott magyarul rendelni egy budapesti kávézóban
Pár éve még jobban meggyűlt volna a baja az angollal.

Molnár Nini: magyar divattervező, modell, 14 éves kora óta megfordul kifutókon, több saját kollekciója megjelent már.

Schumacher Vanda: színésznő-influenszer, akit a ValóVilág háttérműsorában, a BeleValóVilágban ismertek meg a nézők – néhány hónapja a magyar bulvársajtó felkapta a nevét, miután olyan speciális chipet rakatott a kezébe, amivel például fizetni is tud bankkártya terminálokon.

Kapcsolódó

Kocsis Tibor: énekes, az X-Faktor második évadának győztese volt 2011-ben, celebműsorokban kevésszer látni.

Frohner Fecó: a Nyerő Páros korábbi évadában találkoztak vele a nézők, akkor még Kárpáti Rebeka oldalán láthattuk, majd miután szakítottak, Frohner is inkább a fodrász szakmájára koncentrált, mondván, a celebkedést maga mögött hagyta.

Múcska Gergő: a Házasodna a gazda korábbi évadában tűnt fel, akkor párt keresett maga mellé – a műsor egyik emlékezetes jelenetében a kocsiban került sor némi légyottra a gazda és választottja között.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: Bogi az első randin úgy döntött, míg Gergő gazda vezet, ő kényeztetni fogja
Nem sokat tétlenkedett ahhoz képest, hogy először randevúztak.

Varga Ádám: színészként dolgozik, legutóbb az HBO saját gyártású sorozatában, a Besúgóban láthatták a tévénézők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik