Szórakozás

Marsi Anikó az esküvőjéről: A családunknak nem tettük kötelezővé a részvételt

TV2
TV2
A nagyobbik fia iskolai teendők miatt maradt távol a műsorvezető második esküvőjéről.

Marsi Anikó és kedvese, Gyarmati Gábor szeptember elején házasodtak össze, a nagy nap részleteiről a Blikknek mesélt a műsorvezető. Elmondása szerint mivel a férjének a 9-es a szerencseszáma, már nyár elején kitalálták, hogy szeptember 9-én fognak örök hűséget esküdni egymásnak – még úgy is, hogy aznap egy másik esküvőre is hivatalosak voltak.

Kapcsolódó
Újra férjhez ment Marsi Anikó
Szűk körben mondták ki az igent.

Megkaptam a főnököm, Szalai Vivien meghívóját, aki ugyanerre a napra tűzte ki a lagziját. Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére

– mondta a lapnak.

Marsi nem hagyományos, fehér ruhát választott a ceremóniára, a Blikknek átadott fotók szerint lila felsőt és virágos szoknyát viselt a házasságkötéskor, amire nem is tették kötelezőnek a részvételt a családjuk számára.

Alapvetően úgy gondoltuk, ez a nap nekünk fontos, nem tettük a családunknak kötelezővé a részvételt. A nagyobbik fiam, Vilmos nagy dilemmában volt, mivel felvették egy komoly, angol nyelvű nemzetközi érettségi programba, és láttam rajta, hogy nem szívesen hagyná ki a sulit. Mondtam neki, fontosabb az iskola, mint az én második esküvőm, és láttam, hogy nagy kő esett le a szívéről.

– magyarázta a műsorvezető, akinek a kisebbik fia részt vett az esküvőn, Vince kísérte őt az anyakönyvvezető elé.

Marsi azt is elárulta a lapnak, hogy gyűrűk rézkábelekből készültek, melyeket a férje az egyik általuk felújított ház falaiból húzott ki korábban, ezeket vitte el egy ékszerkészítőhöz.

Ami a nászutat illeti, még nem döntött a pár, de tervben van egy amerikai lakókocsis körút, vagy egy svédországi kiruccanás, szintén lakóautóval.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik