Szórakozás

Házasodna a gazda: Vera gazdasszony újabb udvarlója távozott önként

Krisz túlságosan fél attól, hogy csalódnia kell.

Vera újabb jelöltje döntött úgy a Házasodna a gazda tegnap esti adásában, hogy nem folytatja a küzdelmet a gazdasszony szívéért. Hosszas gondolkodás után arra jutott, hogy mivel túlságosan fél a csalódástól, inkább maga távozik, nehogy át kelljen élnie, hogy a gazdasszony végül nem őt választja.

Az első randinkon véltem felfedezni benned olyan vonásokat, amiket irtózatosan tudnék életem végéig rajongásig szeretni. Az a típus vagy, akiért meg tudnék veszni

– mondta Krisz.

Nagyon félek attól, hogy elutasítod ezt az egészet. Nem tudok a te agyaddal gondolkodni, nem is szeretnék, ez a te dolgod. De én tudom azt, hogy nekem most van az a perc, hogy el kell mennem. Inkább most, mert később lehet, hogy jobban beleélném magam valamibe, amire esélyem sincs.

Vera gazdasszony azt felelte a férfinek, hogy szeretett volna még időt tölteni vele, hogy jobban megismerje, de nem marasztalta, ugyanis megígérni nem tudta, hogy biztosan őt választja párjául a műsor végén.

Krisz később az interjújában elmondta, hogy az előző párjának elveszítése nagyon megviselte, két évébe telt, amíg felállt ebből.

Korábban egyébként Imre is önként távozott. Az ő érve az volt, hogy nem akar más férfiakkal harcolni egy nő kegyeiért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik